EPICA разкриха заглавието и датата на издаване на новия си албум

8 фев 2014, 01:45 ч. 299 / 4 6
пред./следв.
Гостувалите два пъти в България холандски симфометъли EPICA определиха "The Quantum Enigma" за заглавие на шестия си студиен албум. Дискът ще излезе на пазара в Европа на 2 май чрез "Nuclear Blast Records". Скоро ще бъде оповестена повече информация и показана обложката на творбата. Групата ще представи "The Quantum Enigma" премиерно пред публика на 30 април в Тилбург.

epica

още за:

Epica


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


тцЪ 9.02.2014 23:13:42 отговори + 0 0
Тая група незнайно защо така и не успях да харесам. Махнеш ли псевдоепичните хорове и две-три добри оркестрации (които повтарят почти нота по нота във всеки албум) и остават гола вода. Добре че навремето когато пробиваха, Симончето си изкарваше половината бюст по обложки и по концерти, та да привлекат вниманието с нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ok 9.02.2014 19:14:20 отговори + 0 0
Че те едва ли ги слушат, simple as that, просто са ги чули и си казват мнението. Добре дошъл в света. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borealis 8.02.2014 23:36:52 отговори + 0 0
А може би албумите им просто не са за простовати хорица Ако имате проблем с музиката или текстовете им, никой не ви кара да ги слушате, simple as that. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ddd 8.02.2014 23:03:02 отговори + 0 0
Предпочитам албума за чичо скрудж Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимник 8.02.2014 20:06:57 отговори + 0 0
К.Р. - 2014-02-08 10:04:59
Ако съдя по заглавието, май пак ще бъде някаква претенциозна псевдофилософщина à la последния им албум
------------------------------------
Че то имат ли албум, който да не е претенциозна псевдофилостофщина? Залагам си главата, че тоя път дежурната записаната реч на политик ще бъде на Асад, на фона на снаряди... Или пък на Ким Чен Ун.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


К.Р. 8.02.2014 10:04:59 отговори + 0 0
Ако съдя по заглавието, май пак ще бъде някаква претенциозна псевдофилософщина à la последния им албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".