EPICA разкриха заглавието на предстоящия си албум

1 дек 2011, 23:43 ч. 277 / 4 7
пред./следв.
Новият, пети студиен албум на холандските симфометъли EPICA, който ще излезе на 9 март 2012 г., вече има заглавие - "Requiem for the Indifferent". Ето как от групата обясняват избора си:

   Това заглавие се отнася за края на една ера. Човечеството не може да продължава да заравя глава в пясъка и да се прави, че не вижда това, което се случва. Изправени сме пред много предизвикателства. Има огромно напрежение между различните религии и култури, въвлечени сме във войни, бедствия и сериозна финансова криза, която излиза извън контрол. Повече от всякога се нуждаем един от друг, за да преодолеем тези проблеми. Съществува връзка между всичко и всеки: Вселената, Земята, природата, животните и човешките същества са свързани и идва времето, когато ще настъпи краят за тези, които не могат или не искат да го разберат. Това е "реквием за безразличните", но и шанс за ново начало с чудесни нови възможности!

EPICA

още за:

Epica


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Esther 3.12.2011 10:34:07 отговори + 0 0
Снимката е от концерта в София, прекрасна е Симоне!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Esther 3.12.2011 10:32:31 отговори + 0 0
Звучи много красиво като идея, внушение. Надявам се да са искрени, да не е само реклама, но щом създаваш такава прекрасна музика - и духовно трябва да си извисен, иначе - не става, винаги се чувства фалша и позьорството. Вероятно ще е прекрасно и като музика, всеки техен следващ албум е събитие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фенка 2.12.2011 21:03:45 отговори + 0 0
Гениални, както винаги! Очаквам с нетърпение предстоящия албум. Обожавам ги, надявам се не след дълго да ги видим отново при нас! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мирослава 2.12.2011 20:54:18 отговори + 0 0
Те знаят само градация тия хора. Винаги имат идея, винаги изпълнението е на високо ниво....Чакам с нетърпение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.12.2011 12:24:24 отговори + 0 0
Не са ми особени любимци, но предният им албум беше страшен. Дано и този да е такъв Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Arctica 2.12.2011 10:47:31 отговори + 0 0
Чакам с огромно нетърпение ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joe 2.12.2011 02:55:26 отговори + 0 0
Интересно. Трябва да се правят повече такива неща и да се обърща повече на внимание на безразличните, апатични, страхливи хора, които съществуват просто ей така - колкото да ядат и да харчат пари..Много ми харесва идеята. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".