EPICA ще издадат нов студиен албум следващата пролет

10 юли 2013, 17:58 ч. 306 / 7 1
пред./следв.
Холандските симфометъли EPICA разпространиха съобщение, в което потвърждават, че концертът им на фестивала "Graspop Metal Meeting" в Белгия на 30 юни е бил последен за следващите няколко месеца. В близко бъдеще очакват да им се роди дете не само фронтдамата Simone Simons и нейният приятел Oliver, но и клавиристът на групата Coen Janssen и съпругата му Linda. През това време обаче останалите от бандата няма да скучаят. Те ще довършат концертния си албум и DVD/блурей "Retrospect" и ще работят по вече започнала предпродукция за нов студиен албум на EPICA. Записите на творбата са предвидени за есента, а издаването й може да се очаква през пролетта на 2014 г.
EPICA

още за:

Epica


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


waterjess 11.07.2013 13:08:58 отговори + 0 0
Докаато едните раждат, другите ще подготвят записите на новия албум. Лошо няма! После да намправят няколко концерта в Европа и лошо няма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".