ЕПИЗОД минават в "нелегалност"

26 фев 2011, 14:05 ч. 1294 / 6 67
пред./следв.
Група ЕПИЗОД разпространи следното съобщение:


   Нелегална революционна организация "Епизод"

   ТАЙНО
   ПИСМО-ПРОКЛАМАЦИЯ
   ДО МЕСТНИТЕ КОНСПИРАТИВНИ КОМИТЕТИ


   Братя комитетски дейци,

   Наближава денят на въстанието за възраждане на българското в музиката.
Комитетите ни в цялата страна са във всеки голям и по-малък град, дълбоко законспирирани и готови за действие. Братя, налага се да работим в условията на засилващ се натиск върху усилията на българите да обичат своя род и Родина, своите традиции и култура. И най-голямата опасност за нашето дело е засилващото се твърдение, че друг някой ни е виновен. И турци, и цигани, и евреи и арменци си имат своя култура, своя религия и обичаи, на които държат и ние можем само да ги уважаваме за това. Че с какво те ни пречат на нас, българите, да обичаме и държим на нашето си? Не са ли българи тези, които стопанисват толкова много радиостанции, в които не можеш чу българска музика? А намери ли се поне един политик за тези 20 години, който да ги попита тези поплювковци защо са си отрязали корените и режат по този начин и тези на децата ни? Не се намери такъв.

   Правят се концерти на известни западни изпълнители. Правят ги българи. И добре ги правят. Само че много често преди именитите изпълнители пускат на сцената български музиканти с отрязан корен. Дето свирят чужди песни, защото нямат свои. И какво правят всъщност българските организатори на тези концерти? Ами съвсем ясно казват на българските музиканти, че ако искат да се покажат пред повече хора, най-добре е да не създават нищо свое, ами да излязат като охлюви и налигавят дъските на сцената, преди да се появят другите, големите. Които за това са големи, защото са успели в създаването на нещо тяхно си. Не са ли българи собствениците на клубове в България, които на драго сърце дават пари на български музиканти, които изпълняват чужда музика? И по този начин им помагат в самоубийството като творци. И си съсипват бизнеса, защото никъде по света не плащат пари за имитаторите. Нито ги показват по телевизии, както у нас. Затъваме, братя! Ама икономиката тръгвала нагоре?! Че покажете една добре развита държава, която да е загърбила своята музикална култура? Тя затова е и развита, защото събира много пари от икономиката, включително и от националната си музика. А не източва парите от концерти извън граници.

   Затова, братя, се въоръжавайте! С вяра. С любов към българската си принадлежност. И не мразете другите етноси за това, че са други. Дайте да си оправим нашия двор. Тогава и онези другите ще започнат да ни уважават. Както се случи наскоро на концерта ни в Кърджали. Един единствен журналист се осмели да почете нашия концерт и да вземе интервю от нас. И на другия ден да излезе пред хората от този град с материал, озаглавен "Епизод проповядват любов в Кърджали". Това е разбрал този журналист от нашия концерт, от нашето послание. Този журналист е жена. Името й е Ресние Мюмюн. И заедно с нея направихме голяма крачка към възвръщането на своето лично човешко и национално достойнство. Работете, братя! Да се случват по-често такива неща. Да виждаме по-често преди и след наши концерти дори и български журналисти. Тогава и ние един ден ще излезем от нелегалност.

   П.С. Във връзка с националния празник, на 2 март, в град София, Нелегална организация "Епизод" ще проведе благотворителен концерт за Асоциацията на хора с мускулна атрофия. Срещу вход от символичните 2 лева, всеки може да направи жест към тези наши сънародници. Мястото и часът на концерта се пазят в дълбока конспиративна тайна.

още за:

Епизод


Коментари   (67)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 17.03.2011 19:53:50 отговори + 0 0
Пенсионери. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Еми 8.03.2011 08:00:21 отговори + 0 0
Аз мога да кажа само,че музиката на групата е на световно ниво,вокала също и аз виждам в тях голям потенциал.В България е нормално да плюем и да отричаме всичко което не разбираме,не за друго, а именно защото нямаме достатъчно ум,за да го разберем.Така че не се учудвам на негативните коментари.Хората толкова си могат и си знаят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.03.2011 06:35:19 отговори + 0 1
Дедо Мони, даскалите у килийното училище не те ли научия на правопис бре? Срамота! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dess 7.03.2011 15:19:50 отговори + 0 0
"Само знам едно АСПАРУХ И ВАЗОВ СЛУШАТ ТАМ НЯКЪДЕ ГОРЕ ЕПИЗОД, ЩОТО АКО НЕ БЯХА ТЕ ОДАВНА СТИХОВЕТЕ НА ВАЗОВ ДА СА ЗАПРАВЕНИ"

Ти чуваш ли се, бе, щели да се забравят стиховете на Вазов. Тва да не е чалга хит от 90-та година, та да се забрави? Точно Епизод крепят българщината, ще знаеш! Щото цяла България слуша Епизод...пф...смях в залата!

Иначе тия са големи смешници. Позабравиха ги хората и решиха пак да привлекат внимание. Евала на Драго, че се махна!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

krasi 7.03.2011 14:13:42 отговори + 0 0
абе кой и слуша въобще тия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


аз 7.03.2011 14:04:18 отговори + 0 0
срам ме е,че ги познавам тези хора!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимните 6.03.2011 19:19:37 отговори + 0 0
Тоя с очилата яко се е дегизирал та да не го познаят от гилдията. Сигурно много го е срам, че свири при кръчмари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 5.03.2011 15:23:31 отговори + 0 0
http://vbox7.com/play:8df1413c Якооооооо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.03.2011 00:01:07 отговори + 0 0
Нелегал рекърдс и ятак ентъртейнмънт представят http://vbox7.com/play:8df1413c
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.03.2011 18:08:54 отговори + 0 0
и тоя клип е направен от някои бездарниц, които завиждат на великаните
вие ще си останете едни
ДРЕБНИ СНАФСКИ ДУШИЦИ
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 4.03.2011 18:03:22 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-03-04 17:20:49
http://vbox7.com/play:8df1413c
С това трябваше да бъдат подгрявани Мегадет,Слейър и Металика!Хахахаха!Хетфийлд и Мъстейн щяха да се прегърнат от щастие и да си прережат вените взаимно!Промоутърите нищо не разбират!
=====

НЕ ПИЧ ТЕЯ СМЕШНИЦИ ТРЯБВА ДА ПОДГРЯВАТ ЕПИЗОД
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.03.2011 17:20:49 отговори + 0 0
http://vbox7.com/play:8df1413c
С това трябваше да бъдат подгрявани Мегадет,Слейър и Металика!Хахахаха!Хетфийлд и Мъстейн щяха да се прегърнат от щастие и да си прережат вените взаимно!Промоутърите нищо не разбират!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.03.2011 14:01:42 отговори + 0 0
Съществува ли термин "параноичен некадърник" в психологията?Май от такъв е писано "словото".На крива ракета и космоса и пречи.Ужас! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.03.2011 08:17:37 отговори + 0 0
Бастардоломей,Од крю,Фийлд,Скреч,Конкурент,Пантомайнд-тия групии не могата да стъпят и на малкия пръст на ЕПИЗОД Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 4.03.2011 00:16:30 отговори + 0 0
Братя въоръжете се с търпение!Лошите правят големи концерти,лошите са собственици на клубове.Всички са лоши.АртБг,АбвПро,Болкан ентъртейнмънт,СМЕ,Мост ъф ивъл,всички са лоши!Лоши са щото канят Металика,Мегадет,Слейър,Мейдън,Джудас... Много са лоши.И имат смелостта да канят за съпорт разни групички без корени като Бастардоломей,Од крю,Фийлд,Скреч,Конкурент,Пантомайнд и др.В клубовете същата работа пак лошите хора канят същите български лоши групи... Лоша работа.Всички легални са лоши.Само нелегалните са супер.А стига бе!Лошите ли ви накараха да звучите като ресторантски оркестър отпреди 30 години?Май това обяснява всичко http://vbox7.com/play:8df1413c Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 3.03.2011 18:53:06 отговори + 0 0
Тия съвсем са изперкали!Че не се чуват колко са зле е ясно,но поне не се ли виждат на какво приличат.А за тъпотиите в изявлението им нямам думи.Болни мозъци.Ясно ми е вече защо и Драго и Ицо и един пианист изчезнаха оттам.После и Стоян който свири невероятно.Явно само кукувците са останали там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.03.2011 17:20:46 отговори + 0 0
Извинявам се за някои грешки долу, но съм афектиран от някои коментари на дребни душици. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.03.2011 17:14:56 отговори + 0 0
Великаните пак удариха, но тук дребните душици ги плюят. Коя друга група има толкоз албуми, ЕПИЗОД само с един риф слагат в джоба си дискографийте на цели групи. И са прави за 30 години една песен имат и всве ги въртят тея ахат-смешна група са.
Само знам едно АСПАРУХ И ВАЗОВ СЛУШАТ ТАМ НЯКЪДЕ ГОРЕ ЕПИЗОД, ЩОТО АКО НЕ БЯХА ТЕ ОДАВНА СТИХОВЕТЕ НА ВАЗОВ ДА СА ЗАПРАВЕНИ
ПОКЛОН ПРЕД ПРЕД ТЕЗИ ВЕЛИКАНИ И НА ПУК НА ДРЕБНИТЕ ДУШИЦИ НАПРЕД БРАТЯ

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.03.2011 02:50:52 отговори + 0 0
велика група
най-добрите в България
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Жоро 28.02.2011 13:17:49 отговори + 0 0
Малееее, снимката трябваше да я пуснете отгоре над съобщението. Тогава щях да се посмея по-отрано )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


GlamFan 28.02.2011 11:25:33 отговори + 0 0
Абе на тия палячовци някой обръща ли им внимание??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Brutusa 27.02.2011 22:45:39 отговори + 0 0
"Тогава и ние един ден ще излезем от нелегалност."
ДАНО НЕ ИЗЛЕЗНАТ ОТ НЕЛЕГАЛНОСТ СЛЕДВАЩИТЕ 11 ВЕКА. ТЕЯ НАЕСТИНА СА ИЗПЕРКАЛИ.Що оргонизаторите да не правят концерти на чужди групи?Та нали хората се радват!Това не значи,че на Милена,Хиподил...и куп други хората не ходят или не се кефят.Напротив-ама това са истински творци-с АВТОРСКИ текстове и ХУБАВА музика.Епизод са просто дръво
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SSS 27.02.2011 22:25:54 отговори + 0 0
Тея удариха дъното...Бахти карикатурите жалки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

калата 27.02.2011 22:23:35 отговори + 0 0
написал съм Радо вместо Драго,незнайно и за мен самия защо....... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.02.2011 19:42:01 отговори + 0 0
Ееее този път се осраха!!! Сега да не излезе и че Епизод са измислили рока...замислете се колко са лубимите ви банди, които използват роден език за музиката си. До кога това слабоумие? Музиката е изкуство и всеки творец има пълната свобода да избира как и ще представи изкуството си!!! Епизод, които толкова говорят за свобода, се опитват да налагат ограничения! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Последен епизод 27.02.2011 17:46:57 отговори + 0 0
Уважаеми "революционери",
Защо преди да ни занимавате с комсомолските си прокламации:
-не се погледнете как изглеждате на сцена.клипове,снимки,...
-не се чуете как звучите и на запис и на живо???
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.02.2011 17:38:38 отговори + 0 0
това ми е най-антипатичната българска група... имат магическата комбинация от изключително слаба музика и изключително развито слабоумие. Само като има видиш снимката и ти става ясно колко са зле... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.02.2011 17:28:25 отговори + 0 0
Епизод са в нелегалност откакто го няма Драго!

Това е тъжната истина!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metalistvr123 27.02.2011 16:43:40 отговори + 0 0
Да напомня ми за I want out на Helloween (бях го забелязал и без ти да ми казваш),но само напомня нищо общо няма с песента.Ти явно не правиш разлика между "кражба" и "влияние".Май ти не каза нищо,а???И за да кажеш все пак нещо кажи де коя е тази песен от която е рифа в началото,че нещо не се сещам!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хейтър 27.02.2011 15:33:55 отговори + 0 0
metalistvr123,

да ти кажа ли от коя песен е основният риф в началото?
А "са-та-ни" да ти напомня на нещо от 80те, а?
...и т.н.

Айде едно поздравче и от мен за всички не-хетъри:

http://vbox7.com/play:8df1413c


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 27.02.2011 15:29:58 отговори + 0 0
Този с очилата прилича на Дий Шнайдер.
А между другото миналата седмица идва в офиса ми един турски циганин, майстор-подръжка, с два дългосвирещи албума на компакт дискове (оригинал!), с молба да му ги направя на мп3, че да си ги слушал в колата. Викам "Абе ти нали си турчин? (спестявам му "циганин", защото съм европеец). Тези знаеш ли ги какви ги пеят?". Вика "Как бе? За Левски, Ботев, Вазов...Ама ние рокерите от мотоклуба много си ги слушаме бе!"
Без коментар!
СМЯХ!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metalistvr123 27.02.2011 15:25:26 отговори + 0 0
До всички жалки хейтърчета,безродници и бивши "фенове" на бандата http://vbox7.com/play:3741cff3 чуйте това и после плюйте.Между др в песента се пее именно за такива дребни душици като вас!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ТКЗС 27.02.2011 13:09:34 отговори + 0 0
Епизод са в нелегалност откакто го няма Драго!
Освен дедо Мони и името, не виждам друго общо с Епизод.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Антоний Ласкин 27.02.2011 11:17:06 отговори + 0 0
Тоя с очилата също е класик... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 27.02.2011 11:16:44 отговори + 0 0
Всички чалга- текстове да се преведат на английски, като се започне от ,,Радка- пиратка,,!Използуването на български език в чалгатекстовете е много по- вредно от използуването на английски език при нашите рокаджии. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 27.02.2011 09:49:10 отговори + 0 0
SlabakBG - 2011-02-26 16:07:28
Прекалено лош опит за PR.

Най-точният коментар.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 27.02.2011 09:43:39 отговори + 0 0
Бяхте ми любимата БГ група,ама докато не се върнете към корените си (МОЛЕТЕ СЕ,МЪРТВЕЦ СРЕД МЪРТЪВЦИ,ДОШЛО Е ВРЕМЕ)няма да слушам нито едно ново парче! Малко прекалихте с еднообразните текстове и възрожденски напеви! ....чудя се защо ли бате Радо ви би шута...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Моребасер 27.02.2011 08:40:33 отговори + 0 0
След такива новини оглупевам...

Любоффф за 'сички!
Браво, апостоли!
Поклон!

...заеби...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 26.02.2011 22:22:12 отговори + 0 0
Епизод са велики. Мен ме радват много и си ги слушам. Вие какво мислите ми е все тая. Ясно?! Като направите и вие нещо за България тогава пишете и се похвалете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asparuh 26.02.2011 22:21:39 отговори + 0 0
Огромната част от собствениците на бг радиа и медии ,както и на продуцентски агенции и промоутърите са именно евреи и чужденци,кво са ви виновни българксите им служители?!
Харесвам ви Епизод, ама нещо забивате в гешна посока,и ква е таа една журналистка в кърджали?! вие поканихте ли други бг журналисти да ви гледат безплатно?!Бъдете активните вие,не чакайте да дват да ви взимат интервюта....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 26.02.2011 22:18:25 отговори + 0 0
Леле,и Епизод минаха в широкия кръг на хората на Доган!!!Излагация!!!
Кво с ави виновни бг организаторите и бг шефовете на клубов еи бг програмните директори,ч ене правите толко качествена музика като западняците и з атва ви пускат редко?!
Ми Щурците, Сигнал,Ахат,Ера,Милена,Хиподил,Контрол,Обратен ефект ги въртат яко-те свират бг неша нали?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

angelripper 26.02.2011 22:13:11 отговори + 0 0
Браво Епизод-истинските бг метъли!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.................... 26.02.2011 21:57:09 отговори + 0 0
немам думи нито за повечето коментари които са много грозни нито за "рекламата" на епизот........... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Y 26.02.2011 21:29:41 отговори + 0 0
Смях... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.02.2011 21:18:34 отговори + 0 0
Аз си избирам първия от ляво! Пу за мен! Уникален! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 26.02.2011 21:17:49 отговори + 0 0
ще кажа само:
olala, ******* скапан !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zorn 26.02.2011 21:02:56 отговори + 0 0
От мен запомнете, пичове - много е страшно да се вземеш насериозно и да си повярваш до такава степен. Страшно е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.02.2011 21:01:51 отговори + 0 0
Не можах да го чета, защото погледа ми се замъгли от сълзи от смях! ХАХАХАХАХАХА! Допреди години харесвах групата, после ми станаха безразлични, но с това си изкаване удариха дъното! Толкова е жалко, баси! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванката 26.02.2011 20:48:52 отговори + 0 0
Добре добре е .. самоче циганите трябва да се гонят от България .. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

olala 26.02.2011 20:44:55 отговори + 0 0
българската цирк трупа, съперници на Manowar Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ЛОЛ 26.02.2011 20:40:25 отговори + 0 0
Хахах това ме забавлява Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 26.02.2011 19:54:19 отговори + 0 0
Момчетата изперкаха... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.02.2011 18:58:28 отговори + 0 0
Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Явор 26.02.2011 18:41:04 отговори + 0 0
Достойни люде с достойно изказване. Правете авторска музика и пейте на български! Не се литкайте да се доказвате на света с лошия си английски, а първо спечелете обичта на родните фенове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metalistvr123 26.02.2011 18:05:41 отговори + 0 0
Браво на хората,мнго интересна и качествена музика си правят единствения им проблем е че не могат да се отърсят от своите мейдънски влияние,но за мен лично това не е проблем.Иначе ги уважавам защото дават нов живот на не едно или 2 велики български стихотворения,истински националисти са и не се изживяват като псевдофашисти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


demonica 26.02.2011 17:40:39 отговори + 0 0
eetfuk - 2011-02-26 15:12:57
красиво слово, поклон. жалко, че музиката ви е толкова безинтересна.

Така си е...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock Thrashler 26.02.2011 16:48:54 отговори + 0 0
Евала на Епизод!

Но аз искам да видя как „Батак“ проповядва любов във Кърджали???Парчето било ли е в сета?И ако не - защо?Make love not war!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kiske 26.02.2011 16:44:40 отговори + 0 0
Чакаме ги в Пловдив на 3 март. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

христо 26.02.2011 16:34:54 отговори + 0 0
браво бе,този път ми харесахте всичките!най накрая да се отпуснете и да кажете истината!(имам предвид коментарите) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.02.2011 16:27:25 отговори + 0 0
Снимката направо избива рибата! Те не великани, направо са си динозаври на българския рок (както личи и от снимката де )
Действително имат право в това, което казват, но за съжаление те едва ли са най-добрия пример за качествена и още повече оригинална българска музика
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


SlabakBG 26.02.2011 16:07:28 отговори + 0 0
Прекалено лош опит за PR. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eetfuk 26.02.2011 15:12:57 отговори + 0 0
красиво слово, поклон. жалко, че музиката ви е толкова безинтересна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

'убава.. 26.02.2011 14:52:06 отговори + 0 0
180% подкрепям!!! Били те добри музиканти или не, Епизод са много прави - БГ сцена няма, защото се стреми да е всичко друго, но не и такава. Няма я, защото малцина я подкрепят. ...и накрая, единици са българските творци, станали известни извън границите на България, но връщайки се тук, попадат пак в атмосферата на присмех и подигравки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мозъчна Атрофия 26.02.2011 14:30:38 отговори + 0 0
За нас е чест, че нашите хора помагат на колегите от Мускулната. Респект!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДРАГО САУНДА 26.02.2011 14:27:00 отговори + 0 0
ама вижте ги на снимката вееее
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
ВЕЛИКАНИ НА БГ РОКА))))))))))))))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Silver 26.02.2011 14:18:50 отговори + 0 0
а тия па много взеха да си вярват... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.02.2011 14:12:14 отговори + 0 0
rofl Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".