ЕПИЗОД подготвят нова рок опера, търсят певци

3 май 2007, 10:22 ч. 202 / 2 22
пред./следв.
В момента ЕПИЗОД подготвят рок операта "Хан Аспарух", от която може да чуете песента Хан Кубрат (във все още незавършен вид) тук.
   Групата спешно се нуждае от петима певци и една певица. Изискванията са освен да са с добри гласови данни и да пеят правилно, да могат да изпълняват песните и на английски - албумът ще бъде издаден в англоезична версия от чужд издател до края на годината. В средата на 2008-а. ЕПИЗОД ще предприемат и голямо турне в България с абсолютно всички певци.
   Тези, които чувстват, че могат да се справят с предизвикателството нека пишат на epizod_bg@abv.bg.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (22)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 15.05.2007 16:10:48 отговори + 0 0
Абе,ддз имат яки песни ама на моменти вокала им доста сериозно фалшивее-за низините говорим. Пък и нямат никво сценично поведение.Хич не ме радват евела за това че пият за България,но нещо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не българин 8.05.2007 14:24:40 отговори + 0 0
Патриоти са няма що.Помня като правеха музика по някакви френски ли немски ли бяха класици и излизаха с един ковчег на сцената.Изключително забавно беше.Абе епизод са си забавни.Добре поне че си вярват Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

джеймса 5.05.2007 22:10:00 отговори + 0 0
абе,на сайта на Лавина има едно парче казва се "Гласът на хана".Май е доста по-яко 'поне на мен така ми звучи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 5.05.2007 11:11:21 отговори + 0 0
Не става само с мерак за правене на метъл , опери и тн...трябва и кадърнооост....А и финанси!Сори , но е така! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.05.2007 06:39:45 отговори + 0 0
И аз записах една опера в гаража си, Страшна е! Жалко, че не мога да я финансирам и сега някой друг ще обере лаврите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Vladimir_Rasate 4.05.2007 12:15:24 отговори + 0 0
Само да ви светна, Епизод не са единствената група, която прави песни по БГ историята. В Лето господне 1991-во The A.X.E. Project (тогава все още А.Х.Е.) направиха рок опера озаглавена "Последната Битка на Тангра" в 8 части и посветена на покръстването на българите и събитията около него. Момчетата се опитаха да намерят финансиране, но никой не им обърна внимание, а мога да ви каже че ако това беше поставено на сцена ... Яд ме е само, че сега Епизод ще обират славата като създатели на първата рок опера по Българската история. Но така е, някой групи се лансират , колкото и нетолерантни да са, а на други се подиграват. Да видим до къде ще я докарат Епизод , а ако някой ме обвини, че си измислям може да прочете историята на The A.X.E. Project и ще се убеди сам, че говоря истината. Радвам се че успях да намеря това, което са записали тогава през 90-те години , колкото и малко да е (само увертюрата на рок-операта) и им пожелавам един ден да я довършат цялата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kriticka_Genoveff 4.05.2007 02:34:41 отговори + 0 0
тия още ли са с оня пухкав певец с късите 20 сантиметрови ръчички? звучи много внушително когато човек изглеждащ като него се пъне да пее епично-хероически химни...по-добре да пее за тежки софри и пълни с руйно вино кани! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

death 3.05.2007 23:30:39 отговори + 0 0
Епизод верно си приличат с МЛЕКОВАР но не музикално , а по начин на мислене. Смешници колко групи са преебали тези метал герои и колко концерта са се преебавали заради тях. Един дол дренки с групи от рода на БГ РОК - Иван Лазаров, Конкурент - Емо Анчев, Атлантик Митко Цигането Китарисчето им.Които ги познава тези хора или е участвал в някакво мероприятие музикално с тях винаги е бил прецакван.Направо смех как да подкрепяш мошеници.Само Ахат, Ера, Ер малък, Хипербореа, Паст Ридемшан,Ривенч и още групи от новите това е. А ********* ********** ********** *********** копиращи стари хард рок и метал банди.Смешници посерковци ни едни. Все пак ги познавам тези хора набори сме , а и не ми казвайте ,че не подкрепям балгарския метал ходя редовно на почти всички концерти на балгарски метал банди в София. А и българин съм и такав се си остана обичам родината си но такива псевдо ******* имошеници не мога да подкрепям. Това е от мен и не се палете толкова ................................. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Napalm 3.05.2007 23:14:44 отговори + 0 0
Епизод са пичове вапреки, че не ми допада метала които сфирият евала, че пишат музика по нашата история. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.05.2007 22:46:04 отговори + 0 0
Якоооо!!! Иска ми се да имах глас, за да участвам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


метала 3.05.2007 22:05:50 отговори + 0 0
Епизод са една от единствените метъл групи в България,които звучат толкова добре.Да ви светна викат им "Българските Manowar",те са истински патриоти (лично за мен),пък и самата песен си е перфектна!Да пишеш песни за българската история и те да звучат толкова насъскващо,само те го могат,затова стига сте писали глупости,защото Епизод са страхотни българи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 3.05.2007 19:07:37 отговори + 0 0
Хммм, тази песен започва като "Die For Metal" на Manowar, както и като "Kashmmir" на Led Zeppelin, а също и като "The Time Of The Oath" на Helloween. Както и вероятно като още много други песни, но само за тия се сещам в момента. Иначе е готина, но просто този ритъм ми е твърде познат.

А иначе, за тези, които плюят по "Епизод" - а бе хора, вие БЪЛГАРИ ли сте? Това е единствената наистина българска група. Колко други изпълнители посмяха да адаптират за песен текстовете на Вазов и Ботев? А? И да го направят качествено? А? И ще говорите против тях...

FASHO, подкрепата би могла да дойде и от нашата публика. Само че тази група изобщо не е популярна. Не е като метълите в България да са малко - виж колко ще се съберат на концерта на Iron Maiden - само до сега сигурно са повече от 30 000. За сравнение, на концерта на Цеца Величкович на Национален Стадион "Васил Левски" миналата година отидоха десет пъти по-малко, което категорично потвърждава, че метълът в България е по-популярен от сръбската музика. Проблемът е, че "Епизод" изобщо не получават реклама в България. Метълът като цяло изобщо не се рекламира както трябва. Защо? За концерта на Helloween миналата година научих по случайност. Естествено, рекламираха го няколко пъти по Нова телевизия. След 30-ти януари обаче. За концерта на Iron Maiden не съм видял нито един плакат досега. Нито една телевизионна реклама. За сметка на това лигавата физиономия на някакъв руски кретен, дето дори не съм го чувал, вече три месеца ми боде очите по улиците. За един-два концерта на "Епизод" научих отново СЛЕД свършването на тези концерти, понеже на следващия ден някой услужливо разлепяше плакати, което си е безобразие. Ами толкоз.
Много глупости изписах, но ще извинявате.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.05.2007 18:49:59 отговори + 0 0
Посесор да вземат да им вие на мадурист.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.05.2007 18:19:08 отговори + 0 0
Оффф, тия вярват ли си още?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.05.2007 17:50:23 отговори + 0 0
Ох, радвам се, че не търсят оперни певци ; РРР. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


boodoom children 3.05.2007 14:38:48 отговори + 0 0
Браво ама доста изтъркано, а все пак живеем в 21 век . Другото което е съветвам Епизод да се свържат с италанския лейбъл Фронтиърс Рекърдс те издават такива групи като тях на килограм и все албуми Рок Опери ако им стиска разбира се така ще си проличи дали струват или не най добре.Иначе пак казвам БРАВОС, а и името на операта е яко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FASHO 3.05.2007 14:35:35 отговори + 0 0
Според мен подкрепата трябва да дойде и от нашенската сцена, макар от обявата да останах с впечатлението че си издирват не до там известни певци, да не казвам аматьори... Жалко че металите в тая страна на фона на останалата част от населението сме малко и тея които имат певчески таланти са придимно чалгари надали много от тях знаят кой е Аспарух или Крум... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fucked-Bizzar 3.05.2007 13:44:38 отговори + 0 0
Всички бучат,че няма подкрепа към бъграските рок групи и сега, когато някой иска да направи нещо идейно дайте да го оплюем. Пълна подкрепа дано добрите певци не се скрият и да се отзоват на тази идея! УСПЕХ !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай красьо 3.05.2007 13:05:11 отговори + 0 0
Ей, хора, покажете малко подкрепа! Ако новината беше, че се търсят певци за новата рок-опера на някоя "западна" група(да речем на Ayreon) всички щяха да кажат "О-о, чудесно - чакам с нетърпение да чуя продукта!". Но като става дума за БГ група, започват подигравките! Фактът, че тези хора са се навили да подобно нещо означава, че са си намерили компания, която да ги издаде(не българска, разбира се), а и добре са направили, щото като гледам коментарите по-долу, тук няма кой да си купи техния бъдещ албум! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 3.05.2007 12:50:25 отговори + 0 0
ами да се обърнат към певицата на Мановар (чете се Manowar), дори ми се вихда доста адекватно Епизод да поканят Мановар като подгряваща група за турнето им на северния полюс...ще се топят ледове!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 3.05.2007 11:17:35 отговори + 0 0
айде-е - Мюзик Айдъл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.05.2007 10:49:16 отговори + 0 0
Оф малееееейййй!...Завалийте... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".