ЕПИЗОД представят новия си тур-китарист

9 май 2009, 04:10 ч. 669 / 7 14
пред./следв.
Наскоро разделилите се с дългогодишния си китарист ЕПИЗОД разпространиха следното съобщение:

   Китарист-виртуоз помага на рок група ЕПИЗОД за летните месеци. Концертите на бандата вече започват с етюди на класическа китара, на която студентът от музикална академия Васил Бележков свири класика на стара испанска акустична китара. Най-напред това се случи в клуб "Дръм" в Благоевград пред смаяните погледи на многобройната публика, която вместо очакваните метални рифове и патриотични песни видяха да излиза един слабичък и скромен младеж, който стискаше една акустична и на вид доста обикновенна и поочукана китара. Част от най–верните фенове на групата, които знаеха, че този концерт на групата ще премине с гост-китарист, дори започнаха да гледат свирепо. Младежът обаче спокойно си намести очилата, прегърна обелената китара и... присъстващите с удивление отвориха с почуда очи при звуците, които излетяха от този инструмант. Все по-често изпълнението беше прекъсвано от аплодисманти, а накрая хората вече изпаднаха в искрен възторг. В това време групата си пиеше аператива в едно сепаре и се чудеше има ли смисъл да си прекъсва пиенето и да се поти, при положение че момчето само можеше да изнесе концерта. Все пак групата излече на сцената и концерта си премина както обикновенно преминават концертите на ЕПИЗОД - нагорещени и пеещи всички песни млади хора. В случая на този концерт бяха надошли и една дузина хора над 40 години, които с интерес и почуда гледаха какво се случава.
   Съвсем друг е въпросът, че тече двумесечният срок, през който желаещите титулярното място китаристи трябва да подадат кандидатури. Вече двама млади хора са пред всички явили се и с добрите си умения и горещи сърца заслужават вакантното място. Но какво ли ще се случи, ако в последния момент виртуоза на класическата китара Васко реши да остане в групата? Защото, ако така се случи нищо чудно ЕПИЗОД да се появат с двама китаристи. А това ще се разбере само след няколко месеца, защото от средата на септември групата тръгва на турне за да представи новата си продукция.


Коментари   (14)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


руси 11.05.2009 15:01:55 отговори + 0 0
абе,Драго беше човекът...
Серга май Епизод ще залязват-бавно и сигурно...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.05.2009 00:15:36 отговори + 0 0
а бе тия скуаяр освен да копират китари друго не могат ли да праят ... сякви видове фендери копират че тая на айбанез ми бие ... само дето главата е като на стратокастера ама обърната ...
по-темата ... не съм чувал момчето как свири но не ми изглежда на подходящ член на "култовите" Епизод
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

judas 10.05.2009 19:52:22 отговори + 0 0
хора,не се ядосавайте,затова,че има идиоти,които пишат съответно идиотщини.от идиотите и завистливите злобни хора спасение няма..тоест,не им обръщайте внимание.както имат една песен "ЕПИЗОД" - "да пържим завистливите езици"! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.05.2009 18:01:46 отговори + 0 0
бухахахахах :Р Епизод естествено, че отново сами са си написали и сами си разпространяват похвали... аз лично до сега не съм забелязвал някой да ги хвали, освен тях самите... иначе момчето изглежда интересно, де... само да не беше със скуайър-че наиситна... малко прилича на зубър, което със сигурност многократно повишава шансовете му за виртуозност Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 9.05.2009 17:39:17 отговори + 0 0
не съм фен на Епизод,но а да не плюваме човека преди да сме видели какво може,защото вчера гледах и слушах за първи път Литъл Биг Бент и когато излязоха нямаха вид на сериозни музиканти,а после последва нещо което сложи целия западен (музикален)свят на колене :-о. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


dir 9.05.2009 16:12:17 отговори + 0 0
Най-после човек дето може да свири в Епизод . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 9.05.2009 13:12:28 отговори + 0 0
Първите четири коментара трябва да бъдат изтрити. Не мога да повярвам що за ******* пишат тук понякога... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 9.05.2009 12:22:28 отговори + 0 0
Тоя тип свири жестоко, гледал съм го на концерти в консервата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 9.05.2009 12:01:37 отговори + 0 0
симпатяга е момчето Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 9.05.2009 10:54:40 отговори + 0 0
Оставете човека, "анонсираното им съобщение" е от тъпо, по-тъпо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


jugulator 9.05.2009 10:50:16 отговори + 0 0
таааааахахахахаDD
тоя кърти! егати тигъра:-D
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Емо Йонков 9.05.2009 10:24:50 отговори + 0 0
Баси мармота със скуайърче Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.05.2009 09:26:22 отговори + 0 0
"смешник при смешници отива" - лай*ар лай*янщини пише! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.05.2009 04:27:50 отговори + 0 0
смешник при смешници отива Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".