ЕПИЗОД се разделят с дългогодишния си клавирист

4 яну 2010, 07:55 ч. 293 / 6 9
пред./следв.
Клавиристът на ЕПИЗОД Делян Георгиев се разделя с любимата група. Причината е, че заминава да снима филм в Южна Америка. ЕПИЗОД ще изнесат прощален концерт с Делян на 15 януари в клуб "Angel Heart" в София.
   Музикантът започва работа с бандата едва на 16 години след концерт в младежки дом София през есента на 1997 г. Когато разбира, че в групата има свободна позиция за пианист, се явява на прослушване и с лекота започва работа. Делян се разделя за известно време с ЕПИЗОД, когато започва да учи операторско майсторство в кино академията, но малко преди да се дипломира през 2005-а отновно се връща.

Източник: Z-Rock


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 8.01.2010 23:58:06 отговори + 0 0
членовете нямат значение... епизод са институция - най-смешната група в България! Евентуалните промени само могат да ги затвърдят като такива! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock Thrashler 5.01.2010 16:22:51 отговори + 0 0
Епизод са изключително кадърна и приятна група!Едни от най-старите в България.Благодарение на тях много подрастващи метълчета разбраха, че не е срамно да си Българин, както се научихме през комунизма!Да, патриоти са!Да, пият!Да, те НЕ са анорексични тийнейджъри, на които тате им е купил микрофон! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

СМЯХ 5.01.2010 10:17:31 отговори + 0 0
А ти по какво разбра че са истински патриоти? По това, че омърсяват с тъпата си музика безсмъртни творби на Вазов и Ботев ли? НЯкакви бездарни чички на кебапчета и бира, нямат и по един свестен микрофон. Тази група е пълен фарс, трябва да я забранят със закон. Не мога да си представя човек, интелигентен поне дотолкова, че да ползва компютър, да им се кефи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1349 4.01.2010 22:57:31 отговори + 0 0
е май вече епизод няма да има или поне не с това име Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 4.01.2010 22:49:04 отговори + 0 0
всъщност,човека си казва мнението и това което е видял,защо трябва да го плювате?а по-спокойно,те ако са си велики Епизод и без вашата самоотвержена ревност ще са си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


K.O. 4.01.2010 18:34:58 отговори + 0 0
Може и да допуска правописни грешки, но наистина на концерта в Сливен беше голяма мизерия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermore 4.01.2010 18:27:23 отговори + 0 0
Абе кой ти бил бъркал нещо-си-там... Алкохола ти е бъркал в мозъка! На тебе ти се е струвало, че си въобразяваш, че знаеш какво става, докато си се търкалял под масата. Точно в новина за Епизод, хора, които са истински патриоти, да пишеш тук, като маймуна е доста нежелано. Доближавай се до клавиатура само когато си трезвен или като се върнеш в първи клас и го завършиш наново, става ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аз 4.01.2010 17:52:48 отговори + 0 0
То и ти си май пиян.Или още по зле-неграмотен."Полувината" ли се пише бе въздухар. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.01.2010 15:47:09 отговори + 0 0
Те и те се пропиха Епизод, в Сливен на концерта дебелия им вокалист обърка полувината песни, толкова пиян беше, че обърка химна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".