EQUILIBRIUM записват нов албум

28 фев 2014, 19:03 ч. 256 / 2 2
пред./следв.
Немските епик метъли EQUILIBRIUM работят по записите на нов албум. Това ще е първото дългосвирещо издание на бандата от четири години насам. Все още неназовата творба ще съдържа 13 песни и ще излезе през лятото на тази година чрез "Nuclear Blast".

equilibrium

още за:

Equilibrium


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Хеймс Джетфийлд 1.03.2014 19:17:05 отговори + 0 0
Нямам търпение да излезе най-сетне, гениална за стила си група, жалко, че са слабо популярни по нашите земи, дано все пак да дойдат, защо не в пакет с някоя по-известна група като Ensiferum, Eluveitie... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alexi 1.03.2014 12:21:59 отговори + 0 0
а защо не пеят на енглиш ааа? скарайте им се за това не мога да разбера ни една домучка на тоз хитлериски език! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".