ЕР МАЛЪК пускат нов тираж на CD-то с първия си албум

28 юни 2008, 11:06 ч. 418 / 13 4
пред./следв.
Група ЕР МАЛЪК пуска на музикалния пазар нов тираж от първия си албум - "Ер малък 1". Албумът, чиято премиера беше през 1992 г., ще бъде ретиражиран в 500 бройки. Продукцията на групата ще бъде преиздадена във варианта от 2005 година. Албумът ще включва 16 песни, плюс 2 бонус трака. Причината за преиздаването на "Ер малък 1" е все по-трудното му намиране на музикалния пазар, коментират за Avtora.com от групата. "Смятаме, че феновете не трябват да бъдат ощетявани - да се чудят от къде да си намерят албума. За това правим това преиздаване", каза клавириста на ЕР МАЛЪК - Адриан Иванов. "В момента работим по новия ни албум, но не се наемам да кажа кога точно ще бъде готов той", допълни Иванов.

Източник: Avtora.com


   Както вероятно знаете, и двата албума на ЕР МАЛЪК, както и DVD-то им с реюниън концерта от 2006 г. се предлагат в онлайн магазина на "Metal Katehizis". Така че, вместо да ги търсите по други места, може спокойно да ги поръчате от тук и те ще ви бъдат доставени на посочения адрес или до най-близкия до вас пощенски клон.

още за:

Er Malak


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Киро 1.07.2008 10:57:35 отговори + 0 0
Бравос ! - един уникален албум , дано има и нов Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 29.06.2008 10:54:57 отговори + 0 0
"те пък се наа**ха вече с тия два албума. ахат същата раота"
не е ли нормално като се е изчерпал албума да го преиздадат бе интелект?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bleedy 29.06.2008 00:53:29 отговори + 0 0
като музиканти те се изхранват с продажбата на дискове. айде сега всички да скочим срещу ac/dc или zeppelin , че продават по камара копия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.06.2008 00:07:48 отговори + 0 0
те пък се наа**ха вече с тия два албума. ахат същата раота Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".