ЕР МАЛЪК със своя страница в "MySpace"

4 май 2006, 07:32 ч. 107 / 3 4
пред./следв.
От 1 май тази година култовата, макар и несъществуваща в момента, родна банда ЕР МАЛЪК има своя страница в MySpace.com. На адрес www.myspace.com/ermalak могат да бъдат чути няколко парчета на групата, разгледани снимки и информация за нейните членове и дискография. Става ясно, че в процес на изграждане е и собствен уебсайт на ЕР МАЛЪК, който ще бъде на адрес www.ermalak.net. В раздела "Предстоящи концерти" на страницата в "MySpace" стои загадъчното "в очакване на реюниън"...

   В края на миналата година ЕР МАЛЪК преиздадоха на CD в лимитирани издания и с бонуси своите две албума - "1" и "Лично!". Те могат да бъдат поръчани от онлайн магазина на 'Про-Рок' тук.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


s 9.05.2006 11:37:50 отговори + 0 0
da Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ливайн 6.05.2006 11:18:51 отговори + 0 0
хех , мани тва , ама 15 години след тех нема нищо на хоризонтаааа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ем Голям, Ем Малък 5.05.2006 11:38:54 отговори + 0 0
Мани бе, сигурно ще има и статия във вестник "Трета възраст"... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.05.2006 20:03:51 отговори + 0 0
Най-после и тези решиха да си направя собствен е-mail. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".