ЕР МАЛЪК ще свирят час и половина на 24 март - ще има и нови песни!

27 яну 2010, 13:16 ч. 246 / 6 5
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Легендарната българска група, която ще се събере отново, за да участва в супер концерта '4 години радио Тангра Мега Рок' на 24 март в столичната зала 'Универсиада' ще бъде на сцената 90 минути, като освен легендарни парчета като 'Кръстопът', 'Скоропоговорка', 'Градът', 'Автобиография', ще представи за първи път пред публика и няколко ЧИСТО НОВИ ПЕСНИ. Очаквайте информация за тях скоро!
   В концерта ще участват общо 4 групи - знакови за 4 поколения в българския рок: ЕР МАЛЪК, кросоувър героите INSMOUTH, които се събират след 6 години пауза, специално за случая, ODD CREW - най-горещата метъл банда и НОВАТА българска рок група. Тя ще бъде избрана от слушателите на радиото, в специална секция в официалния ни сайт www.radiotangra.com, която ще бъде активирана в понеделник, 1 февруари. Над 40 групи са заявили желание за участие до момента!
   '4 години радио ТАНГРА МЕГА РОК' - супер концертът е на 24 март 2010 в зала 'Универсиада' - с приятелското рамо на Jack Daniel's и мега съдействието на Tuborg!



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


бг рок фен 1.02.2010 14:08:46 отговори + 0 0
Ер Малък ще издадат албум, когато се сетят какво е да твориш /и можеш ли/.Незнам си колко години ни дъвчат едно и също,едно и също, докога бе легендарна групо българска.Да Ви имам критерия за легенди!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 31.01.2010 00:04:32 отговори + 0 0
да очаквам ли нов албум на Ер Малък!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.01.2010 18:35:45 отговори + 0 0
подредбата от ясна по-ясна -
неизвестната банда, Од крю, Инсмут, ЕР МАЛЪК
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Радо 27.01.2010 17:53:32 отговори + 0 0
По колко време ще свирят останалите банди и някой знае ли в каква подредба ще излизат? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.01.2010 14:13:58 отговори + 0 0
ааааа цели 5400 секунди! - ще се размажем! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".