Eric Adams откри блока с лика на Joey DeMaio в Каварна

31 дек 2007, 15:23 ч. 554 / 11 29
пред./следв.
Точно в 13:00 ч. днес Eric Adams официално преряза лентата на санирания блок в Каварна, украсен с лика на Joey DeMaio. Вокалистът на MANOWAR се извини от името на Joey, че басистът не е могъл сам да дойде да извърши ритаула, защото се е разболял. С няколко думи Eric сподели, че оценява този жест, благодари на ръководството на "Метъл столицата на света" (по негови думи) и сподели, че според него традицията за изрисуване на фасадите на сградите с портретите на гостувалите музиканти е страхотна е трябва да продължи. На кратката церемония присъстваха и всички членове на HOLYHELL, които тази вечер заедно със SAXON ще вземат учатие в Новогодишния концерт. Официалното му начало ще е от 21:00 ч. на Централния площад.

Благодарим за съдействието на: Мария Сотирова


Коментари   (29)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


EMPEROR 6.01.2008 15:50:17 отговори + 0 0
ХАХАХАХАХАХА тва беше яко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ник 6.01.2008 13:08:01 отговори + 0 0
цоня,моля те измажи и кочината на село че прасето се депресира от вида не тия голи стени.може и с облика на лепа брена... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EMPEROR 4.01.2008 17:31:34 отговори + 0 0
ОК бе Иване ами какво изобщо по принцип хубаво е направил който и да е кмет а?Не забравяй,че в Каварна се инвестират доста пари,а тези посещения пълнят касата на градчето.Все пак е нещо.Кой друг ще се похвали с напредък на културата в града си-знаечш,че музиката е изкуство,а то е вечно.Всички ще запомнят Цонко,защото е дал незабравими преживявания на хиляди хора,нещо, което никой политик или управник не е дал в последните поне 100 години в България.Ненавиждам меноуар,но тези,които ги харесват ще се изкефят да видят блока с лика на ДеМайо.Не съм ли прав? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 3.01.2008 14:43:51 отговори + 0 0
Само нещо към EMPEROR-искам да ти обърна внимание без да изказвам пристрастия към кметове и коментатори , че за пръв път чувам , че основен критерии за "добротата" на един кмет е какво е направил за музиката и по-конкретно твърдата!
Звучи недомислено, да не кажа глупаво!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.01.2008 10:16:04 отговори + 0 0
Хич не ми пука на кого перял парите Цонко!!! Важното е, че много ми допада начинът му на пране. И не мога да разбера кво се правят някои на светци?! Ако ми падне и аз ще препера някой и друг лев и даже вече знам как Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


EMPEROR 2.01.2008 16:49:31 отговори + 0 0
Колкото и да мразя млековар предпочитам тях отколкото пендела Азис.Мисля,че трябва да се направи такова нещо и за Dark FuneralИначе Цонко Цонев е пич и много го харесвам.Кой не пере пари.По-добре метъл да пере пари отколкото чалгар.Какво го плюете човека?Кой е направил толкова за праведната музика от него?Разбирачи.Искам името на един кмет в България,който да е по-готин,по-свестен и направил повече за музиката от Цонко.Както казах не понасям меноуар обаче това е нещо разлиъно.Каварна не е като другите места в страната ни.Ще открият още блокове с образи от всички стилове на метъла и ще е наистина готино.Аман от чалгари и ефтини физиономии.Много ми хреса мнението на Антикомунист!!!Пич зверски си прав за тези мръсни червени гадове.Те унищожиха изкуството и културата в Бьлгария.Така,че Цонко продължавай в същия дух,с теб сме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Антикомунист !!! 2.01.2008 00:38:48 отговори + 0 0
Ами я вижте само огромните плакати на АЗИС по Софийските улици и в цялата страна!
Ами по-старите рок фенове ако си спомнят само какво беше по врмето на Тодор Живков (преди 1989 година) само как са ни карали да носим по разни идиотцки,тоталитарни,комунистически манифести,онези огромни плакати на Ленин,Брежнев,Хрушчов,Г.Димитров,Сталин и цялата номенклатурна,червена,конунистическа сган.
А вий сега сте седнали да се възмущавате или да му мислите,защо Цонко направил това,защо направил онова!?
Ами хайде представете си ако на тези сгради бяха лицата на изброените по горе комунистически диктатори и все още бяхме под така нареченото "САТАНИСКОТО,КЪРВАВО,ЧЕРВЕНО,КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО"!!!


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 1.01.2008 22:07:47 отговори + 0 0
Бе не знам какво ми е мнението за тези рисунки по блоковете-явно живущите там нямат проблем с тях,което е на първо място мисля си-от там нататък всеки може да си дава мнението.Не за това ми е мисълта,но понеже виждам,че и приказки за "пране на пари" се чуват тук-таме-това между другото ще са ай пи-та , които ще бъдат отрязани от коментари затова да внимават-та исках да кажа , че ОК появяват се различни хора - музиканти на връх нова година,специални церемонии,безплатно шоу-не първото за годината при това безплатно шоу-бе откъде все пак идват тия пари???Може би са заделени от печелившите концерти преди това?!?!?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Corpse_Slasher 1.01.2008 18:15:21 отговори + 0 0
@digimor†al - Перяли се пари незнам си кво , аман от разбирачи в днешно време.....

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TON 1.01.2008 16:46:26 отговори + 0 0
Не знам на кой перат парите ама цялатацж работа вече ми прилича на наште славни другари от миналото които се целуваха и висяха нарисувани по блоковете гледайки светлото бъдеще
рок метал нямат общо със системата
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Wrathhcild 1.01.2008 16:13:00 отговори + 0 0
Върнах се от смазващият концерт на HolyHell и Saxon Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.01.2008 14:35:30 отговори + 0 0
digimor†al, ма нека се перат пари и в метъл-а бе, що само в чалгата?! В музикалния бранш, все пак, парите издигат образи на подражание. Това е от съществено значение за младото поколение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.01.2008 13:24:03 отговори + 0 0
Искам в тоя блок да живея! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

arsenic 1.01.2008 12:24:18 отговори + 0 0
Постепено може да изрисуват и останалите три жил. блока с другите от бандата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 1.01.2008 12:12:19 отговори + 0 0
Alexi from Espoo, наясно съм, че тук всеки е анонимен. Проблемът е друг и би могъл да се сетиш какъв е, ако се замислиш. Проблемът е, че зад фалшивата маска на анонимността можеш да напсуваш когото си искаш, да го обидиш, да си пишеш простотиите. И няма на кого да отговорят. Псевдонимът, който пишеш, е твоето име тук. С него се обръщат към теб. Не го ли напишеш, нямаш име, да ти отговарят е като да спорят със стена.

digimor†al, пишеш простотии.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


гюро ахмедов 1.01.2008 11:57:04 отговори + 0 0
Честита Нова Година на всичйи фенове на рока. Много здраве,радост и успехи. и .....дано АС/ДС в България тази година.
п.с. ЦОНКО ЦОНЕВ - ПРЕЗИДЕНТ на Р.БЪЛГАРИЯ
П.С digimor†al - ти явно доста си се напил, ако го нямаше този кмет /да е жив и здрав/ щеше да си гледаш Анелия и Ивана. Не си в час
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 1.01.2008 07:16:50 отговори + 0 0
Така де, ЧНГ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 1.01.2008 07:16:28 отговори + 0 0
Добре бе, трябва ли, егати, след всяка новина за Manowar всички лигльовци да се изреждат да плюят? Коментарната колонка се превръща в арена на безсмислени спорове - разбирам, че ви е яд, всички го разбраха, не е нужно непрекъснато да си показвате магариите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

digimor†al 1.01.2008 02:30:21 отговори + 0 0
To целата тая истерия с кмета Цонко и неговите звезди е доста измислена. Вече дори и децата знаят на кой пере парите този кмет, само най-твърдоглавите метъл братя продължават да боготворят това недоразумение наречено Цонко Цонев. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 1.01.2008 00:47:24 отговори + 0 0
The True Heavy Metal Warriors не боледуват!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Alexi from Espoo 31.12.2007 20:22:30 отговори + 0 0
Ойййй, Тигрееее, тигреееее, имаш ли паааари?
Искам само да ти кажа че в този сайт всеки, който остави коментар е на практика анонимен. Единствено уебмастъра има малко повече поглед върху нещата, но и за него всички сме анонимни. Няма значение дали съм Alexi from Espoo, Peter from Gorna Djumaya, Анонимен или Тигър!!
А колкото до Joey DeMaio, наистина това е страхотна проява на неуважение. Цяла стена са му нарисували, (при това доста добре) а той да не дойде, щото се бил поразболял. И с 41 градуса температура да е, там трябва да е. А ако е толкова болен и отпаднал, може да дойде и без доспехите и меча си!! Въпреки че и децата знаят, че The True Heavy Metal Warriors не боледуват ! ! ! !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 31.12.2007 18:47:04 отговори + 0 0
Във връзка с коментара преди моя предлагам когато някой забрави да си напише някакъв псевдоним, на мястото, където псевдонимът трябва да стои да пише не "Анонимен", а "Анонимен кретен". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.12.2007 18:43:05 отговори + 0 0
Joey DeMaio е true metal мъж, настинало горкото и отебал цялата церемония и фенове, пратил гаджето Ерика. Позьори алчни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.12.2007 18:01:51 отговори + 0 0
"окрасен" се пише с "у" в началото Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ken hensley 31.12.2007 17:39:24 отговори + 0 0
Пълен ки4;Цонко превърна вси4ките си гости в Каварна в карикатурни герои;
STAY METALLLLL!!!!!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 31.12.2007 16:02:57 отговори + 0 0
Не че съм фен на бандата, ма поне всички музиканти да ги бяха изрисували... при това кадърно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

U.D.O. 31.12.2007 15:58:38 отговори + 0 0
Бих казал,че снимат за поредният документален филм на Слабаков. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bla bla 31.12.2007 15:53:49 отговори + 0 0
човеко бил повреден
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 31.12.2007 15:53:35 отговори + 0 0
Опааа пак се снима за ДВД вижте големия микрофон. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".