Eric Clapton и Jeff Beck ще изнесат съвместен концерт в Лондон

26 сеп 2009, 10:32 ч. 176 / 2 2
пред./следв.
Британските китарни легенди Eric Clapton и Jeff Beck ще изнесат еднократен съвместен концерт в лондонската "O2 Arena" на 13 февруари 2010 г. Билетите за уникалното по рода си шоу, събиращо на една сцена в английската столица някогашните соло китаристи на YARDBIRDS (съответно Clapton от 1963 до 1965 г. и Beck от 1965 до 1968 г.), тръгват в продажба в понеделник.
    Същевременно стана ясно, че след месец Лондон ще бъде домакин и на еднократното възраждане на други местни рок знаменитости - разпадналите се през 1975 г. FACES, макар и без оригиналния си вокалист Rod Stewart. Ian McLagen, Kenny Jones и настоящият китарист на THE ROLLING STONES Ronnie Wood ще излязат заедно на сцената на митичната "Royal Albert Hall" на 25 октомври като част от благотворителен концерт, в който участие ще вземат и Mick Hucknall от SIMPLY RED и бившата "спайска" Mel C.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Варна 27.09.2009 12:49:30 отговори + 0 0
А защо да вадят скелетите от гардероба? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Train Kept a Rollin' 26.09.2009 17:52:09 отговори + 0 0
Най-после!Китаристите на двете епохи на Йардбърдс.Нямаше да е лошо да бяха поканили и другия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".