Erik Rutan е вече официален член на CANNIBAL CORPSE

2 фев 2021, 11:02 ч. 1062 / 7 1
пред./следв.

   Американските детметъли CANNIBAL CORPSE взеха временно в състава си китариста Erik Rutan (HATE ETERNAL, екс-MORBID ANGEL) преди две години, за да замести Pat O'Brien, който имаше проблеми със закона и психиката си.

   Постепенно пребиваването на Rutan в групата продължаваше все повече и той остана и за записите на новия албум "Violence Unimagined". Вчера излезе и първият сингъл от бъдещия диск - песента "Inhumane Harvest". А от сега нататък Erik, който неведнъж е бил и в ролята на продуцент на бандата, е вече постоянен член на "Канибалите". Лидерът Alex Webster коментира, че Rutan е написал музиката за три от песните в предстоящата творба, някои от текстовете и, разбира се, е помогнал и с продукцията.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kuzman 2.02.2021 13:29:13 отговори + 13 0
Жалко за Пат О' Брайън. Харесвах го повече като китарист. Сега ще пропадне един талант. Не вярвам да се занимава повече с музика след затвора, но дано да греша. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".