ERINEY с дебютен самостоятелен концерт тази събота

18 юли 2012, 14:25 ч. 814 / 2 3
пред./следв.
Младата българска медивъл/паган фолк банда ERINEY ще направи дебютния си самостоятелен концерт тази събота, 21 юли, в столичния бар "Shambala". Началото е от 20:00 ч., входът ще струва 4 лв. Звукът на ERINEY може да бъде най-добре описан като "Medieval folk from the Balkans" - смес от западноевропейска средновековна музика и типични балкански етно мотиви. Групата е създадена в края на 2011 г. от Никола Петров, Здравко Пеев и Александър Николов. В началото тримата започват да композират авторска музика и свои собствени аранжименти на средновековни и народни песни. Тримата правят няколко концерта из България, но решават че музиката им не е пълна без вокали. Така се свързват с певицата Деница Серафимова (IRFAN, OM), която се присъединява към тях. Заедно правят нови парчета и записват песента "Златната ябълка". Малко по-късно към групата се присъединяват Виктория Николова на вокали и Евгени Чакалов на духови инструменти.
Eriney

още за:

Eriney


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


distortion 18.07.2012 22:45:40 отговори + 0 0
Деница Серафимова е Б–О–Г–И–Н–Я! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.07.2012 14:54:57 отговори + 0 0
мммммммадамиииии, това е добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.07.2012 14:37:56 отговори + 0 0
Гоу гоу Евгений Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".