"Чесна" съдят фронтмена на OFFSPRING за 780 000 долара

27 май 2014, 14:27 ч. 183 / 1 3
пред./следв.

   Компанията, производител на самолети за чартърни полети "Чесна", е завела съдебно дело срещу вокалиста на THE OFFSPRING Dexter Holland за 782 422,16 долара. Твърди се, че през 2007 г. певецът е поискал да купи свой частен самолет от "Чесна", но в последствие е имал затруднения да извърши всички плащания по сделката. Тогава компанията се е съгласила да му позволи той да продаде въздухоплавателното средство и да се разплати с нея с получената сума. В същото време "Чесна" са осигурили два други самолета на Holland за временно ползване. Дългът му е бил разсрочен до 2017-а, но към момента Dexter не е извършил никакви плащания повече от една година. Това е принудило фирмата да заведе иск срещу него. Докато се чака развръзката на делото, остават само около 40 дни преди първото гостуване на THE OFFSPRING в България. Както знаете, те ще изсвирят целия си албум "Smash" по повод 20-годишнината му и ще бъдат едни от хедлайнърите на фестивала "Sofia Rocks 2014", заедно с 30 SECONDS TO MARS. Събитието е на 6 юли на стадион "Академик" (поръчай билет онлайн).

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


:-) 27.05.2014 14:47:38 отговори + 0 0
Де'т са вика, "Имам що'т не давам". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pastir 27.05.2014 14:39:01 отговори + 0 0
Малка грешка "целия си албум "Smash"" а не Slash.
No need to thank me.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Декстър 27.05.2014 14:37:20 отговори + 0 0
Точно "Slash" ще изсвирим. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".