ETERNAL SAMHAIN ще участват на концерта на CHRIST AGONY в София

20 фев 2017, 15:24 ч. 642 / 11 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Младата италианска блек метъл група ETERNAL SAMHAIN се присъединява към турнето на CHRIST AGONY. Датата за България, както знаете е 24 април, мястото е клуб Live & Loud.

ETERNAL SAMHAIN всъщност не са чак толкова млада група. Основани са преди повече от десет години във Верона, Италия от вокалиста и фронтмен Taliesin. През годините групата търпи някои промени в състава, за да достигне до днешния си лайн-ъп, включващ:

Taliesin: vocals
Dis Pater: guitar
Nebiros: bass
Taranis: drums
Annwyn: guitar

В този състав ще ги видим и на родна земя. Всъщност китаристът DIS PATER не е непознат на феновете на мрачните стилове. Гостувал е вече два пъти в България в качеството си на китарист на атмосферик блек групата Blaze Of Sorrow.

Първото издание на ETERNAL SAMHAIN идва през 2011 г. Това е ЕР-то "Obscuritatis Principium, Proxima Est Omnibus Damnatio". Една наистина интересна творба, съдържаща пет композиции завладяващ симфо-блек. През октомври миналата година италианците най-после успяха да издадат своя пълноформатен дебют "Storyteller of the Sunset and the Dawn". Невероятна сплав от симфоничен блек с екстремна до бруталност сърцевина облечени в мелодии, които атакуват сетивата по непредвидим начин, извиквайки непознати усещания. Музиката на ETERNAL SAMHAIN, съчетана с имиджа и предпочитаният за текстовете, латински допълнително ще ви създадат усещането, че се пренасяте в древния свят на мистика и враждебност.

Италианците имат зад гърба си участия с групи като Fleshgod Apocalypse, Kampfar, Nocturnal Depression и Necrophobic. Преди гостуването си в България с CHRIST AGONY ще делят една сцена с Cadaveria, а в началото на месец май ще бъдат съпорт на Horna по време на турнето им през Италия.

Както виждате веронската петорка бързо набира скорост и е на път да се превърне в блек метъл сензацията на Италия. Те със сигурност няма да ви пеят за любов, но кой знае, може да се влюбите в музиката им.

Очакваме ви на 24 април в Live & Loud. CHRIST AGONY, ETERNAL SAMHAIN и българският съпорт EUFOBIA и hereAndNow.

Билети на цена 20 лева вече можете да намерите и в EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са бензиностанции OMV, магазините на Orange, Пикадили, Technopolis, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на Изи Пей, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и он-лайн от тук.

eventim.bg/bg/bileti/christ-agony-sofia-club-live-and-loud-455919/event.html

Побързайте, защото в деня на събитието цената им ще бъде 25 лева.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".