EUFOBIA планират да направят ново видео

15 юли 2006, 10:12 ч. 98 / 2 12
пред./следв.
EUFOBIA планират да направят ново видео. Песента, която са избрали за целта е "Rain of Snails". Режисурата ще бъде поета от Максим Алекс (студио "Planet Art"), който взе участие като актьор в предния клип на групата "Maligna". В самото видео ще бъдат включени кадри кадри от авторския филм на Максим, озаглавен "Абджект". Стана ясно, че постоянни попълнения в състава на групата няма да има - китаристката на SHEMALE ZERO Вики, която трябваше да се присъедини към бандата, няма да бъде четвъртия член. Все пак, по време на няколкомесечното отсъствие на барабаниста и един от фронтмените Благо, като гост-барабанист е привлечен Дани, известен с участието си в метълкор бандата DEATH SQUAD.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dr.Guigles 30.07.2006 23:34:32 отговори + 0 0
Бандата израства,личи си,че работят здраво.Не са по компромисите,следват си идеите и имат успех за нашата си черга.Повече,ако е рекъл Господ.Дали са еднотипни-ами еднотипен е Анонимко,дето се прави на критик.
Успех пичове и много жега за новия клип.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.07.2006 04:12:54 отговори + 0 0
ednotipni sa si. koeto si e istina si e istina. kato si imat fenove da im se radvat. basista im stoi qko na scena, ma drugite dvama iako kato cepenici go razdavat Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aibofue 16.07.2006 09:30:42 отговори + 0 0
xax bravooo Vickeron e gord pritejatel na edinstvenoto nepixelizirano kopite na oblojkata na Eufobia..eto za6to im e dal 8/10)))))))gledal sym gi vdaj efobia i mi se storiha mnoo ednotipni.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CHALGOMRAZECA 15.07.2006 23:16:05 отговори + 0 0
EUFOBIA за мен са безспорно една от водещите банди в БГ в стила си... Чакаме ви пак в Пловдив да ходим на гости у Кирцата! Тоя път може и да не спа на стол!Мухахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 15.07.2006 16:48:46 отговори + 0 0
Не ползвайте коментарите за форум! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Mrazek 15.07.2006 16:13:43 отговори + 0 0
Анонимен, в БГ-то, или БЪЛГАРИЯ, нещата стоят така: ЧАЛГАТА РУЛЗ! В Европа хората гласуват за хеви метъла и LORDI, у нас за чалгата и Константин... Никого не упреквам. И какво като групата ще имат два клипа? Някой някъде да ги върти?.. Но като има такава възможност, защо да не се направи? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.07.2006 15:44:30 отговори + 0 0
Дано поне във второто видео, да прокарат малко смисъл. То първото готино ма кат няма смисъл - таковай в него. Тази група може и да направи нещо ма с тея 3 акорда в песните и идеи от преди 2 века закаде. То ние в бгто да не сме си държали ушите в газа я Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mrazek 15.07.2006 15:37:50 отговори + 0 0
Тарибо, кеф ми е, че мога да забавлявам с теб.... Като не ти харесва, моля, не го купувай, не го тегли, не го слушай. Не ти харесва пикселизираната обложка - моля. Ами, ти знаеш ли, че нарочно гръмнах шрифта, за да да се чудят защо е така. Питай Викерон, който е писал ревюто за Про-Рок (и даде 8 от 10), дали е била пикселизирана обложката на копието, което му дадох?.... В края на краищата, изданието съдържа всички текстове и се въдприма много добре. Групата върви много добре, излезе и в чужбина и най-големите събития в живота й предстоят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tарибо 15.07.2006 14:06:14 отговори + 0 0
Мене пък,такива хора с такива разсъждения ми причи-
няват болки в корема от смех.Дори и 8-те лева са си
бая парици.А щом става дума за bg.Музика съвсем нема да дам дори и стутинка.Поради това,че аз не слушам
толкова български групи.Малко са bg.групите,коитио
слушам,и то когато абсолютно няма вече какво да си пусна.А да....и феновете на bg. групите ми причиняват
много болки в корема от ултра много смях.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MiladyRevenge 15.07.2006 13:24:59 отговори + 0 0
Еуфобия-успех с видеото.Чакам го с нетърпение.Яки са пичовете и напредват доста здраво момчетата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Mrazek 15.07.2006 12:08:49 отговори + 0 0
Ами като са мега яки, купи си го. Няма да се разориш за 8 лева. На мен такива "фенове" ми причиняват болки от смях в корема. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 15.07.2006 10:23:21 отговори + 0 0
Като цяло БГ сцената ми причинява болки в корема от смях, обаче клипа на Malinga, a и самата песен са мега яки.Ще ми се да чуя и целия албум, на няма да си го купя-нещо МР3,такова... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".