EUFOBIA ще бъдат съпорт на концерта на ROTTING CHRIST в София

14 мар 2016, 11:33 ч. 809 / 5 9
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Група EUFOBIA са Ники (китара & вокал), Стеф (бас & вокал), Благо (барабани) и Иван (китара). Момчетата са свирили на живо повече от 150 пъти за последните няколко години, в страни като: Германия, Полша, Австрия, Унгария, Швейцария, Чехия, Словакия, Словения, Сърбия, Македония, Италия, Гърция, Турция, Молдова, Румъния и разбира се - родната България. През това време са делили сцената или турбуса с популярни групи като: Arch Enemy, Dark Tranquillity, Vader, Immolation, Onslaught, Malevolent Creation, Gorgoroth, Sinister, Keep of Kalessin, E-force, Agathocles, Broken Hope, Negura Bunget, Suicidal Angels, както и с много членове на ъндърграунд братството.

Първият албум на EUFOBIA, наречен "Insemination" е издаден през януари 2010г. от румънския лейбъл Axa Valaha Productions, а в началото на следващата 2011 година групата е вече готова с втория си албум "Cup of Mud", издаден от българската компания Wizard.

По-креативни от всякога, членовете на групата подготвят в момента третия си албум, който следва да бъде издаден есента на 2016 година.

Концертът на Rotting Christ и Eufobia ще бъде на 15 май в клуб „Mixtape 5“. Билети могат да бъдат намерени на касите на Eventim [поръчай онлайн] в цялата страна (Office 1, Technomarket, Technopolis, Пикадили, OMV, Usit Colours, магазин „ЯКО", На тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК), както и онлайн на: www.liveandloud.net на цена 35 лв. В деня на събитието билетите ще струват 40 лв. и ще се продават само на входа на клуба.
Очаквайте още подробности!

По-долу можете да видите и видео съобщение от Sakis от ROTTING CHRIST.

 

 



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


4orap 13.04.2016 10:34:03 отговори + 1 0
"По-креативни от всякога" доста добре ме разсмя
Е, все пак си е нещо да бъдеш по-креативен от всякога, когато не си бил креативен никога.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Някой 14.03.2016 23:45:44 отговори + 6 0
Никой, просто е. За този концерт е изгодно да имат 2 албума, които са издадени от лейбъли. За WOA battle-a не е изгодно. Биографията се мени според случая Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Уф-Уф 14.03.2016 21:29:28 отговори + 11 2
Уф, нищо не става от тия... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Никой 14.03.2016 12:01:12 отговори + 15 1
"Първият албум на EUFOBIA, наречен "Insemination" е издаден през януари 2010г. от румънския лейбъл Axa Valaha Productions, а в началото на следващата 2011 година групата е вече готова с втория си албум "Cup of Mud", издаден от българската компания
Wizard."

Не искам да се заяждам, но явно не разбирам защо това не е пречка за участия на WOA battle-a... Ако може някой да каже...
Иначе момчетата все не мога да ги видя на живо, така че ще се получи добре в случая.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 14.03.2016 12:10:38 + 10 3
Явно са взели повече групи да посвирят за да стане джамборето, пък ще изберат победител от тези, които всъщност имат право. И после Бебо от Urban Grey ще мрънка във фейсбук за да не остане човек, който не е разбрал колко големи са му комплексите (обратно пропорционални на китарните и вокалните му умения и размера на ... ) (малко офтопик, моля да ме извините ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 14.03.2016 12:23:22 + 14 3
Не се прави така. Ако организирам конно състезание, но вътре участват и мотоциклети, гепарди и др. животни и машини "кво праим"?
Това е КОНКУРС мама му стара. Има си УСЛОВИЯ. Или отговаряш на тях или не. Толкова е просто. Да - можеш да излъжеш, но ако никой не разбере.
А тук вече втора година с ГОЛЕМИ БУКВИ даваме ясни примери как се приемат за участници групи, които НЕ ОТГОВАРЯТ НА УСЛОВИЯТА. Но организаторите нищо не правят. Това са си камъни в тяхната градина.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Някой 14.03.2016 13:52:36 + 5 7
Какво общо има WOA с този концерт тук? Организаторите не са вчерашни, а и миналата година имаше обяснение за участието на Еufobia. Но май е по-лесно да мрънкаме след като не са ни приели.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 14.03.2016 14:43:11 + 8 2
Какво общо има ли? Еуфобия. Това е общото. И какво обяснение е имало? Какво изобщо обяснение може да има за допускане в конкурс на не една, а много групи, които НЕ ОТГОВАРЯТ НА УСЛОВИЯТА?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол 14.03.2016 11:36:46 отговори + 15 3
"По-креативни от всякога" - това не е много трудно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".