EUFOBIA, THIS BURNING DAY и др. - специални гости на концерта на LAST HOPE на 10 септември

2 сеп 2021, 11:10 ч. 704 / 10 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:


EventEase представя:
Метъл Фабрика посреща LAST HOPE със съпорт от Eufobia, This Burning Day, Street Justice и No Half Measures на 10 септември!

LAST HOPE се завръща на новата и по-голяма открита сцена на Ме-тъл Фабриката за специален хедлайн концерт на 10 септември. Спе-циални гости ще са бандите Eufobia, This Burning Day, Street Jus-tice и No Half Measures.

По всичко личи, че този концерт се превръща в едно по-специално събитие, в което LAST HOPE се събират с няколко топ разнородни банди от различни стилове, което ще е най-вероятно последната възможност да присъстваме на нещо подобно тази година.

За LAST HOPE е достатъчно да се каже: „Те са група, която няма нужда от представяне!“ Не се знае кога отново ще имаме възмож-ност да гледамe и слушаме на живо LAST HOPE, по обясними при-чини. Междувременно, въпреки че последният им албум Peacemaker е на практика все още нов (той излезе в края на 2019-та), бандата за-почва работа по още по-нов албум, който по план трябва да види бял свят през 2022 . Това шоу ще е "последен шанс за танци" за неопре-делено време.
Eufobia пък са едни от лидерите в родната дет метъл сцена.Те са група, която също добре познавате и имат чисто нов материал за представяне на живо.

Третата банда се отбеляза на платформата Метъл Фабрика минала-та година и е остави и получи положителна оценка. Стилът на This Burning Day е алтернативен метълкор/джент.

Street Justice е новата софийска хардкор пънк траш супер-формация, в чийто състав влизат бивши и настоящи членове на гру-пи като Last Hope, Coprostasis, Hate Campaign, Death Squad, ТВУ и др. Само споменаването на тези е достатъчно за моменталното привличане на внимание и високи очаквания. Street Justice работят усилено върху дебютния си албум и това ще бъде първото и вероят-но единствено им появяване на живо през 2021 г.

На 11-ти ще ви предложим среща с още един нов проект. Това е No Half Measures, сформирана през 2020 г. с членове на Пустота, екс- Expectations, Cold Hate. Свирят тежък хардкор. Two Step or die.

Елате да празнуваме победата над предразсъдаците за стилове и всякакви други и да се радваме на свободата да изживяваме музи-ката, която обичаме на живо, заедно и шумно. При това през 2021-ва!

Тъй като събитието ще се проведе при ограничено запълване капа-цитета на мястото спрямо разпоредбите, ви съветваме да закупите билети навреме. Билети онлайн тук: https://bit.ly/LastHope1009 и на каса от магазини На Тъмно.

Цените на билетите Ранно Пиле са 15 лв. /ограничен брой/, стандартни 20 лв. и последните билети ще са на цена 25 лв.
Сцената на Метъл Фабрика е разполажена в двора на Фабрика 126, която се намира на бул. “княгиня Мария Луиза“ 126, като до входа й е спирка “Мария Луиза” на метрото, спирка на трамваи 11 и 12, тролейбуси номер 1 и 5 и автобуси 77, 82, 26.

 

eufobia



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


asfas 2.09.2021 22:21:39 отговори + 0 0
изчакайте заповедта, възможно е оставят да е за ваксинирани Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Опърпан 2.09.2021 17:05:00 отговори + 2 0
Навремето бях горе-долу добре с аритметиката, обаче тези сега ми я скриха. Ако на закрито е 50%, не трябва ли на открито да са по-леки ограниченията!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 2.09.2021 15:51:48 отговори + 1 0
Фестивали не, но концертите ги оставят с до 50% капацитет.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

азаз 2.09.2021 15:48:49 отговори + 2 0
Концерти отново няма да има,отидоха Sodom,Katatonia и Laibach.Не виждам как биха се получили тези или които и да е концерти при абсурдните условия всички или да са пеболедували,или всички да са ваксинирани или пък всички да се бръкнем и за по един PCR,който струва над концертните билети,тотална щета!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аз бе 2.09.2021 15:43:11 отговори + 0 0
Всички музикални фестивали на открито се отменят. Сори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Гост 2.09.2021 11:57:06 отговори + 10 0
Предвид обявените нови мерки на брифинга тази сутрин, може би е добре да се актуализират всички новини за концерти след 07.09., разбира се след съгласуване с организаторите. Че май-май доста неща ще отпаднат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 2.09.2021 11:55:43 отговори + 5 0
Лошото е, че от 7 Септ. май пак ще затварят всичко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".