EUFOBIA за румънската метъл сцена в интервю с "PartyTr1p Br0s" и "Фрактура"

2 апр 2018, 18:30 ч. 1024 / 6 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Миналата неделя Фрактура и PartyTr1p Br0s ви срещнаха с Eufobia. За да разберете повече гледайте пълната версия на интервюто [по-долу].

Целта на съвместната инициатива на Фрактура и PartyTr1p Br0s е да запознае публиката с изпълнителите, които творят на българската алтернативна и рок сцена. Акцентът в интервютата е върху личността, светогледа и размислите на дадения артист.

Интервютата в предаването „Фрактура“ се излъчват по телевизия Diema всяка седмица в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

PartyTr1p Br0s цели подпомагане и популяризиране на родни изпълнители, и e част от компанията за международен аутсорсинг на видео и аудио продукции Brain Stock Footage House.

Абонирайте се за канала на PartyTr1p Br0s в Youtube и харесайте страницата във Facebook, за да научавате последните новини.

 

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Zyklon 3.04.2018 08:53:56 отговори + 2 4
Каскети..шалчета....истински метъли Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 3.04.2018 12:35:25 + 2 2
A с какво да са? С вмирисан елек и оповръщани кубинки като теб ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 3.04.2018 15:35:22 + 1 1
О...извинете ме...явно джендър-метро- сексуалната (или както там го наричате феновете на въпросната група) визия трябва да я приема , като налагаща се норма в метъл облеклото ли? Не казвам , че изглеждат зле или нещо подобно, а просто този имидж отива на някоя инди рок групичка, а не на метъл такава.

А ако толко те дразнят елеци с нашивки и кубинки- ами смени си приятелите. Започни да се срещаш с по-различни хора от тези, с които висиш по пейките в борисовата и пиете евтина арианичка. Човек може да носи кубинки и без да са оповръщани, нали? Зависи в каква среда се движи. Това не променя факта , че е фен на тази музика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мистър Гигълс 2.04.2018 19:07:27 отговори + 4 0
През част от времето Ники нито се усмихва, нито се хили. Искам римейк на интервюто! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".