EUROPE споделят във "Фрактура" с какво са ги мотивирали LED ZEPPELIN и DEEP PURPLE

1 юни 2012, 09:33 ч. 182 / 4 14
пред./следв.
На 3 юни (Диема ТВ, 24:00 ч.) в специализираното телевизионно предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на FIREWIND, KORN, ADRENALINE MOB, Serj Tankian и SHADOWS FALL. Пред камерите на водещия Васко Катинчаров ще застане родната банда ODD CREW, която ще разкаже за новия си албум. Ще бъде излъчено интервю с EUROPE, в което шведите ще представят новата си продукция. Също така, те разказват защо младите банди няма да достигнат успеха на тези от миналото, защо в новия им албум има и песни измислени преди 20 години и как Интернет промени музикалната индустрия. Освен това ще бъде припомнено какви малко известни факти разказаха за себе си LAMB OF GOD. Клипове и концертни песни на GUNS N' ROSES, KREATOR, ARCH ENEMY, ACCEPT, THE CULT, TYPE O NEGATIVE, PRONG, NIGHTWISH и SOUNDGARDEN също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете: myspace.com/frakturashow и "Фрактура" във "Facebook".
Васко Катинчаров, Europe


Коментари   (14)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ICKO 16.06.2012 10:11:12 отговори + 0 0
КАКЪВ ФЕН СИ ТИ СМЕШКО И ТИ КАТО ДРУГИТЕ ИСКАШ ДА ПРАВЯТ АЛБУМИ КАКТО ПРЕЗ 80ТЕ НО СЕГА СМЕ 2012Г. НЯМА КАК ДА СТАНЕ ТОЛКОВА МНОГО НЕЩА МОГА ДА ВИ КАЖА БЕЗ ДА ВИ ОБИЖДАМ ЗА ГРУПАТА НО НЯМА СМИСЪЛ ВИЕ НЕ СТЕ ФЕНОВЕ НЕ КАЗВАЙТЕ ЧЕ ВИ Е ГРУПАТА НА СЪРЦЕТО ЗАЩОТО АКО БЕШЕ ТАКА НЯМАШЕ ДА ПИШЕТЕ ТАКИВА ПРОСТИ И СМЕШНИ КОМЕНТАРИ ВИЕ СТЕ ПРОСТО ОБИКНОВЕННИ СЛУШАТЕЛИ ЗА КОЕТО НЯМА ЛОШО НО НЕ СЕ НАРИЧАЙТЕ ФЕНОВЕ САМО ЗАЩОТО НЕ СТЕ АМА НИКАКВИ ПИСНАМИ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ТАКИВА ТАПАНАРИ КАТО ВАС В РАЗЛИЧНИТЕ САЙТОВЕ КАТО НЕ РАЗБИРАТЕ ГРАМ ОТ КЛАСИК РОК ПОНЕ СЕ ИНФОРМИРАЙТЕ ВСЕКИДНЕВНО КАКРО АЗ ПРАВЯ НА 20Г. СЪМ А ИЗУЧАВАМ РОКА ОТ ВРЕМЕТО НА ZEPPELIN ДО НОВИТЕ БАДНИ КАТО BLACK STONE CHERI И ДР. КОЙТО НАДЯВАМ СЕ ДА СЕ ПОУЧИТЕ ПОНЕ МАЛКО, НЕ СЕ ФПРЯГАЙТЕ ОТ ТОВА КОЕТО СЪМ ПИСАЛ А ПОМИСЛЕТЕ ИНТЕРЕСУВАЙТЕ СЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ !!!! ))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.06.2012 16:54:47 отговори + 0 0
Като гледам и ти си анонимен И определено глух за да не чуваш разликата между старите убийствени албуми на EUROPE и...издънката от 2012! Това ми е най-любимата група, пич и наистина съм разбирач. Със сигурност съм ги слушал доста повече от теб! Не мисля да ти отвръщам на жалкия коментар, а само да ти обясня, че хубавите им албуми останаха в миналото...за голямо мое съжаление! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.06.2012 15:59:17 отговори + 0 0
Анонимко,на тебе никой не ти иска мнението.Голем разбирач се извъди бе.Аман от такива тролове да спамите с мизерните си изказвания под всяка новина.Измисли ти нещо стойностно,като си толкова отворен... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.06.2012 15:46:00 отговори + 0 0
По-тежко звучене?! Да, може би от Sandra, но не и от който и да било техен друг албум! И кое по-точно в новия албум е развитие? Това, че се опитват да свирят до болка познат '70-тарски рок или че за капак вкарват и блус? На това му се вика ЛИПСА на развитие. Явно стойностните неща при тях ще останат до '88...(и 4-5 песни от '91). Много жалко,наистина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.06.2012 15:20:37 отговори + 0 0
Каква е логиката да си купиш билет и да го продадеш ? На концерта няма да свирят хората само новите си неща.. А новият албум лично на мен ми харесва - има по - тежко звучене, развиват се хората ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.06.2012 12:56:38 отговори + 0 0
От новите 4 албума,''Start From The Dark''се оказа най-добър. Всеки следващ е с едно ниво надолу, а последния...се закова на дъното! Едва ли могат да направят нещо по-безлично и шаблонно,макар че знам ли... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 2.06.2012 11:44:06 отговори + 0 0
Аз ги слушам от 20 години и смея да твърдя, че последните албуми са върха в музикално отношение. Особено СС. Последния е жесток. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.06.2012 10:42:05 отговори + 0 0
Явно сега се запознаваш с творчеството им, приятелю. Ако им беше фен от '87 като мен, щеше да разбереш за какво говоря. Приятно изкарване на концерта и си отвори добре ушите,когато забият някое старо парче...ще се изкефиш повече! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.06.2012 10:36:14 отговори + 0 0
Екстра си е новият албум,недоразумение си ти! Аз пък имам билети и цялото семейство отиваме с кеф на концерта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.06.2012 10:31:55 отговори + 0 0
Новият албум не е слаб, а ужасно слаб!!!Даже отвратителен! Това не са те. Продадох си билета и няма да ходая на концерта. Добре, че съм ги гледал преди та да не се налага да слушам сега парчета от това...недоразумение ''Bag of Bones'' Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Авитохол 1.06.2012 14:22:20 отговори + 0 0
Новият албум е много, много добър! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.06.2012 13:31:36 отговори + 0 0
Новият албум е потресаващо слаб! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 1.06.2012 12:56:44 отговори + 0 0
ти си невежа, поне не се обаждай Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.06.2012 11:30:04 отговори + 0 0
с кво може с КЛАСА, което им липсва на Юръп хаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".