EVANESCENCE обявиха състава за предстоящите си концерти

24 май 2022, 10:01 ч. 796 / 5 1
пред./следв.

   Преди броени дни EVANESCENCE обявиха раздялата си с китаристката Jen Majura. В последствие тя съобщи, че решението не е било нейно, но остава с добри чувства към вече бившите си колеги.

   За концертите от предстоящото си турне групата прави следните промени в състава си: дългогодишният басист на бандата Tim McCord се преквалифицира в китарист, а на четирите струни ще бъде Emma Anzai от SICK PUPPIES. Това е временен лайнъп. Световната обиколката на EVANESCENCE започва на 5 юни доста близо до България - в столицата на съседна Гърция Атина.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MetalBuff 25.05.2022 15:12:54 отговори + 1 0
Как не ги е срам? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".