EVANESCENCE планират нещо "специално и различно"

16 окт 2016, 09:16 ч. 800 / 9 0
пред./следв.

   В скорошно интервю фронтдамата на EVANESCENCE Amy Lee коментира вероятността да се появи нова музика на групата. "Имаме известни планове, но все още не искам да ги разкривам", казва певицата, "Има нов материал на EVANESCENCE, по който започваме работа, но това не е точно най-традиционното нещо. Не като да кажем "Добре, нека сега направим нов албум". Не това се задава, първо е нещо, което е някак специално и различно и ще ви отведе по различен път, който искаме да пробваме". Накрая Lee завършва със "Съжалявам, че говоря толкова завоалирано".

   Преди няколко дни групата обяви, че ще издаде виниловия бокс-сет "The Ultimate Collection" на 9 декември. Той ще включва първите три творби на групата, неиздаван демо албум, сборна плоча с хитове и др.

 

още за:

EvanescenceAmy Lee


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".