EVANESCENCE за първи път в София на 11 септември

29 апр 2019, 11:47 ч. 5052 / 11 7
пред./следв.

   Американската метъл банда EVANESCENCE ще гостува за пръв път в София по-късно тази година. Събитието ще се състои на 11 септември в столичната зала "Арена Армеец". Съвсем скоро очакваме и потвърждение от българска страна.

   Това ще бъде второто идване на групата в България. Първият им концерт в страната ни се състоя на 30 юни 2017 г. в рамките на фестивала "Hills of Rock". Следва официалното прес-съобщение:

Двукратните носители на наградата Grammy EVANESCENCE се завръщат с грандиозно шоу и първи самостоятелен концерт! Две години след първата им поява в България феновете ще се насладят на най-големите хитове на групата на 11 септември 2019. Билетите тръгват в продажба на 30.04 за фен клуба, а от 03.05 влизат в свободна продажба в мрежата на Ивентим.
Amy Lee и Evanescence се връщат към рок корените си след двугодишно турне със симфоничен оркестър, посветено на последния им албум Synthesis.

За Synthesis:
Synthesis се появи на пазара през 2017 след шестгодишна творческа пауза за групата и предложи нов прочит и аранжименти на най-популярните песни на Evanescence. Различното в него е комбинацията от акустичен и електронен звук, като албумът включва виртуозни вокални и пиано изпълнения от Ейми Лий. Всички нови аранжименти на песните в албума са направени с дългогодишния творчески партньор на групата - прочутият композитор Дейвид Кембъл. Миксът и програмирането в албума са дело на Уилям Хънт и Деймиън Тейлър (Björk, The Killers & Arcade Fire). Албумът включва и две нови песни – пилотния сингъл от проекта "Imperfection" и "Hi-Lo" със специалното участие на звездата на класическата музика – цигуларката Линдзи Стърлинг.

За концерта:
Evanescence идват за първия си самостоятелен концерт у нас в оригинален състав: Ейми Лий – вокал, пиано; Тим Маккорд – бас китара; Уил Хънт – барабани, Трой Маклохорн - китара, беквокали; Джен Маджура – китара, беквокали. Концертът обещава над 90 минути с най-големите хитове на групата, сред които Bring me to Life, My Immortal, Going Under и много други в оригиналното им рок звучене. Домакин на събитието ще бъде най-голямата зала у нас – Арена Армеец, а цените на билетите ще са от 70 (правостоящи) до 90 лева (седящи).

ВИП пакети:
Най-големите феновете на групата в България ще имат възможност да си закупят и ограничено количество Meet & Greet пакети (40 броя), които включват достъп до концерта, саундчека и специална среща с групата. В продажба ще бъде пуснат и втори пакет (60 броя) с включен достъп само до концерта и саундчека преди него.

Продажбата на всички видове билети стартира на 30.04.2019 ексклузивно за фен клуба на Evanescence, а от 03.05.2019 започва и свободната продажба в цялата страна – бензиностанции OMV, билетен център НДК, магазини “На Тъмно”, както и онлайн на Eventim.bg

Организатор на концерта е Keen Acts (www.keenacts.com)


още за:

EvanescenceKeen Acts


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ebasimo metalizma 2.05.2019 02:41:15 отговори + 6 4
"Американската метъл банда EVANESCENCE" ... Минали са покрай метъла. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тц, тц, мрън мрън 30.04.2019 11:52:26 отговори + 13 1
Гледах ги в Пловдив на Hills-a. Разцепиха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 29.04.2019 17:00:02 отговори + 12 21
Тази зала не е ли малко големичка за подобни групи? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 29.04.2019 17:44:10 + 18 8
Не. Но за всеки концерт на някоя блек, детски и подобни групи е прекалено голяма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kris Genov 29.04.2019 15:22:00 отговори + 13 4
Хипер добра новина ! Ще се ходи ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 29.04.2019 12:44:30 отговори + 16 5
Супер новина Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ти да видиш 29.04.2019 12:23:15 отговори + 18 7
Каква приятна изненада Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".