EVERGREY канят най-големите си фенове в тур-буса си

31 авг 2009, 17:21 ч. 330 / 6 9
пред./следв.
Във връзка с предстоящото си европейско турне EVERGREY обявиха конкурс с награда уникален "мийт енд грийт"-пакет за най-запалените си фенове. Във всеки от градовете, през които ще премине шведската дарк прогресив банда, двама от най-големите им фенове ще спечелят:
- билет за концерта;
- оригинален мърчандайз комплект;
- среща и снимки с всички членове на EVERGREY в турбуса им в близост до мястото на събитието
   Както е известно, София е неотменна част от турнето на EVERGREY – на 19 септември групата e кохедлайнер заедно с CREMATORY в "Pill Against Depression Festival" в зала "Христо Ботев" от 18 ч., в който участие ще вземат още италианците CHAOSWAVЕ и групите FYELD и NEW DISEASE от българска страна. За да стане един от двамата щастливци, които ще се срещнат с EVERGREY в София, всеки фен на групата, желаещ да се включи в играта, трябва да изпрати на адрес evergreyfans@gmail.com артуърк, лична история, YouTube-клип, спомен, снимка на татуировка или друго нещо, което да покаже по най-добрия начин привързаността и "фенството" към бандата. EVЕRGREY очакват от най-големите си фенове да развихрят фантазията си до 11 септември (петък), когато е крайният срок за изпращане на проектите. В "Subject" полето на имейла трябва да бъде посочен градът, за който се кандидатства – тоест София. Междувременно стана ясно, че промоцията билет за концерта на CREMATORY и EVERGREY плюс бира в столичните рок обиталища "Спорко" и "The Black Lodge" продължава до изчерпване на количествата – все още има бири за изпиване, съобщават организаторите от "Mask Music".

още за:

Evergrey


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 2.09.2009 14:44:58 отговори + 0 0
Не съм се отвял, просто бъзиках Меденчев за НЕГОВИТЕ фантазии/притеснения. Иначе благодаря за поясненията, но мога да чета - объркал си се нещо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хъх ;-) 1.09.2009 23:36:14 отговори + 0 0
"Все пак ще обикаляш още доста с тях по Европа." Абе ти добре ли си ? Да не си мислиш,че ще бъдат екскурзоводи ? Става дума за максимум 1-2 часа в тур-буса им.За всеки един град ще има по двама човека,които ще имат тази чест...За какви разходки си фантазираш,съвсем се отвя :Р

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 1.09.2009 16:44:36 отговори + 0 0
...Еееееееееееееееееееее
Това са си поне 150 лева и яко поркане с групата m/
Ще се пробвам
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.09.2009 12:26:24 отговори + 0 0
А ти секретарка ли си му? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.09.2009 09:51:12 отговори + 0 0
и сатир е голям фен - има специална тениска Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 31.08.2009 23:52:05 отговори + 0 0
Е, че какво толкова ще им изпратиш, та да подходят така към теб? Снимка на задника си ли? Иначе, съмнявам се дори и да си помислят за това...

Пък и кой ще иска да излиза от буса на тия алкохолици. Все пак ще обикаляш още доста с тях по Европа.

Пък като толкова те е страх, недей им праща нищо. Странен хумор имаш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.08.2009 23:42:31 отговори + 0 0
mdenchev - сваляш ли им се? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.08.2009 22:56:35 отговори + 0 0
те си имат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 31.08.2009 22:52:58 отговори + 0 0
И като вляза в тур-буса после ще мога ли да изляза или трябва да си нося смазочни материали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".