EVERGREY подписаха със "Steamhammer"/"SPV"

9 май 2008, 07:24 ч. 247 / 9 2
пред./следв.
Шведите EVERGREY, които помним с два незабравими концерта у нас в началото на 2007 г., подписаха със "Steamhammer"/"SPV". Сделката касае не само предстоящия нов албум на групата "Torn", очакван през септември, но и целия каталог на бандата, включващ шест студийни албума и едно концертно DVD/CD. Фронтменът Tom S. Englund коментира, че договорът е бил сключен след дълги и интензивни преговори и предоставя на EVERGREY максимално добри условия, а по отношение новия албум, който ще съдържа 11 композиции, добавя, че той представлява нещо средно между "Search of Truth" и "Recreation Day". Леко експерименталната посока на последната творба "Monday Morning Apocalypse" е била необходима за времето си, но сега EVERGREY са отново по-близо до типичното си звучене.
   Предстоят и преиздания на всички албуми на бандата, за които Englund споделя, че има голямо количество бонус материал, който теоретично може да запълни едно DVD.

   В други новини, създаденият в края на 2006 г. мини-сайт за концертите на EVERGREY в България е на нов адрес - Evergrey.Katehizis.com, където ще остане и завинаги, като свидетелство за двете чудесни шоута, които групата изнесе в България. Да се надяваме, че в близко или по-далечно бъдеще към тях може да бъде добавено и ново посещение в родината ни.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Satyr 9.05.2008 16:59:52 отговори + 0 0
Бих сложил "Solitude - Dominance - Tragedy",
вместо "Recreation Day" :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlackAdder 9.05.2008 16:46:38 отговори + 0 0
Дано не е напразна реклама - наистина споменатите албуми са най-добрите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".