EVERGREY свирят ънплъгд пред гръцката "MTV"

24 сеп 2009, 17:05 ч. 326 / 6 3
пред./следв.
На 22 септември - три дни след концерта си в България (репортаж, снимки), EVERGREY са изнесли акустично шоу за гръцката "MTV" пред малка група запалени свои фенове. Няколко часа по-късно групата е изпълнила пълноценен сет в столицата Атина. Видео от ънплъгд изпълнението на шведите в Гърция може да гледате по-долу.
   В други новини, колегите от "Tangra Mega Rock" описват следните перипетии, свързани с пребиваването на EVERGREY на Балканския полуостров:

   След като закриха фестивала в зала "Христо Ботев" чак в 2:00 сутринта в неделя, поради закъснението, предизвикано от задържането на двуетажния им найтлайнър на сръбско-българската граница, EVERGREY отпътуваха за безпроблемен концерт в Букурещ. След него те отново прекосяват цяла България за три концерта в Гърция и в сряда отново минават през нашата райска градина, за нов концерт в Румъния - град Клуж. Късно снощи, найтлайнерът на EVERGREY е бил принуден да спре на 120 км от Русе, при село Обнова. Пътят е затворен, поради катастрофа, а машината не може да поеме по заобикалния маршрут, по който ги насочват полицаите, поради прекомерна височина на буса и прекалено ниски жици, опънати над междуселския път. При пристигането си в Русе няколко часа по-късно, шведите установяват, че шофьорите им не могат да продължат към Румъния, защото са достигнали разрешения лимит часове зад волана...

   По паметливите от вас ще си спомнят, че малко след двата си концерта в България през януари 2007 г. EVERGREY канселираха гостуването си в Румъния заради повреда на автобуса си. По-късно бандата се върна в Северната ни съседка и осъществи отмененото шоу.

още за:

Evergrey


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Frances 24.09.2009 19:44:58 отговори + 0 0
Сладури!Много си ги обичам,невероятни са и като хора и като група...Нямам търпение да ги видя отново! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 24.09.2009 18:31:57 отговори + 0 0
Яко !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Instigator 24.09.2009 17:34:14 отговори + 0 0
Яко е било акустичното шоу, ще ми се да бяха направили и едно тук, в The Black Lodge... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".