EVIL INVADERS с нов видеоклип - "Raising Hell"

22 сеп 2016, 10:29 ч. 594 / 4 8
пред./следв.

   Белгийската траш метъл банда EVIL INVADERS, която гостува в България през април в рамките на "Sofia Metal Fest 2016", ще издаде EP-то "In For The Kill" на 30 септември. То ще съдържа две нови песни и две концертни парчета. Една от новите композиции е "Raising Hell". По-долу може да гледате онлайн официалния видеоклип към нея:

 

 

още за:

Evil Invaders


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tutur 23.09.2016 11:31:20 отговори + 2 0
Тия момци направо ме връщат към осемдесе и пета, шеста и групи като германците Warrant и Living Death. Дърт спийд! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Speed Attack 23.09.2016 10:45:44 отговори + 2 0
Ненормална група ! Те са новите господари на Speed Metal стила. Браво пичове така се прави ! Evil Invaders- Speed Metal from Belgium !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Black Corsair 22.09.2016 11:16:14 отговори + 4 1
ЯКО Олд Скуул Метълз ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 22.09.2016 10:51:24 отговори + 3 3
На "Sofia Metal Fest" звука беше толкова ужасен на Evil Invaders и Kreator, че получих главоболие на два пъти и не можах нищо да чуя както трябва... Но сега мога да кажа - ето една обещаваща млада банда! Повече такива групи, по-малко зализани бездарници. Песента е велика Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHead 22.09.2016 11:23:46 + 5 0
Звука на всички банди беше много добър. Осветлението - уникално! Ти къде беше?
А като цяло това беше феста на тази година, дано го има и другата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallium 22.09.2016 11:48:25 + 4 1
Терлик, как не ви писна да плюете по-този фест Въпреки, че мина перфектно пак продължавате с хейта! Аз съм сигурен, че ти не си бил нито един от дните!
Защото ако е така и въпреки това лъжеш, значи си .... ти се определи сам!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 22.09.2016 12:21:55 + 2 1
Бях там - втория ден. Отидох най-вече за Battle Beast, но се запознах и с музиката на Powerwolf и Evil Invaders. За Battle Beast бях най-отпред до оградата и останах там и за Powerwolf. Преди и след това бях на седящите места най-отпред. Стори ме се прекалено шумно и едвам чувах за какво се пее от там. Та, тогава останах без мнение за Evil Invaders, поради лошия звук, а озвучението при Kreator беше просто...

Съгласен съм, че осветлението беше уникално. Powerwolf специално ми направиха впечатление с най-добрите светлинни ефекти, които съм виждал на живо, а и не само. Дано догодина пак има фест
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 22.09.2016 12:27:23 + 2 0
Никога не съм "плюл" по този фест. Очаквах го с нетърпение, макар да бях там само втория ден. Оттогава съм голям фен и на върколаците. Дори получих автограф от Noora Louhimo след сета на Battle Beast

"Summer Chaos Fest" от друга страна...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".