EVILE избраха новия си басист, заместник на починалия Mike Alexander

16 дек 2009, 23:44 ч. 264 / 1 3
пред./следв.
Британските трашъри EVILE, чийто четириструнник Mike Alexander почина впезапно по време на турне на групата през октомври, обявиха името на неговия заместник. Това е Joel Graham, когото новите му колеги описват като "отличен и опитен басист", който е и "чудесен човек". Групата изказва и съжаление от случилото се преди два месеца, както и още веднъж почитта си към Mike, който напусна този свят на 32 години.

още за:

EvileJoel Graham


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Satan 17.12.2009 16:59:44 отговори + 0 0
Good luck with the new guy. R.I.P Mike... Айде дано да вадят и нова тава,че да чуем и колко е добър басиста... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hyper 17.12.2009 08:57:08 отговори + 0 0
Дано наистина го бива, защото Майк (RIP dude) добавяше страхотни щрихи към качествения им траш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

d3m0nhun73r 17.12.2009 00:55:32 отговори + 0 0
RIP Mike Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".