EX DEO ще влязат в студио през следващия месец

17 окт 2011, 07:11 ч. 191 / 2 3
пред./следв.
EX DEO - проектът на фронтмена на KATAKLYSM Maurizio Iacono, вдъхновен от древноримската история, ще влезе в студио през ноември с продуцента Jean-François Dagenais (KATAKLYSM, MALEVOLENT CREATION, MISERY INDEX, DESPISED ICON), за да запише втория си албум "Caligula". Дискът може да се очаква през лятото на 2012 г., като в него ще участват няколко "много специални гости". Обложката ще бъде поверена на Seth (SEPTICFLESH), а ето и имената на някои от песните: "I, Caligula", "Burned to Serve the Nocturnal Light", "In War & Conquest/Roma Caput Mundi" и "Teutoburg (The Ambush of Varus) - Part 1".

още за:

Ex DeoMaurizio Iacono


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Funi 18.10.2011 13:16:13 отговори + 0 0
Jean-François Dagenais е и китарист на KATAKLYSM и EX DEO ))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Funi 17.10.2011 15:15:45 отговори + 0 0
по малоумен и out of place коментар не съм виждал

Дано се получи нещо яко!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Funi 17.10.2011 10:56:52 отговори + 0 0
Д2 и Део Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".