EXODUS коментират във "Фрактура", че социалните мрежи убиха мистерията около музикантите

26 мар 2021, 07:37 ч. 717 / 7 0
пред./следв.

   На 28 март ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на GHOST, Todd La Torre, SOEN и OCEANS.

   В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с EXODUS и ще бъде припомнено какви истории разказaха BEHEMOTH за родните фенове. В интервюто американската траш банда споделя, че когато големите рок имена слязат от сцената няма да има кой да ги замести, как се променя дефиницията ти за успех, когато си от 35 години в музикалния бизнес и защо феновете са склонни да се откажат от някоя банда дори и след минимална промяна в звученето ѝ. Ще бъде излъчен концерт на PEARL JAM и репортаж от испанския фестивал "Ibiza Tattoo Convention"

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c KATATONIA, ще видят как Marko Hietala прави кавър на BLACK SABBATH, класическата песен ще бъде на DIRE STRAITS, в "Exotic" ще бъдат представени SLAPSHOCK, a в рубриката "Live Archive" ще бъдат излъчени архивни кадри от гостуването на TRIVIUM в България през 2012 г. Клипове, концертни и акустични изпълнения на BIFFY CLYRO, GPOINT, BLACK SMOKE TRIGGER и MOONSHINE BANDITS също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".