EXODUS - в най-добър състав в Каварна на 13 август

31 юли 2008, 11:10 ч. 399 / 6 10
пред./следв.
Организаторите "Joker Media" разпространиха следната информация по повод участието на EXODUS на предстоящия на 13 август в Каварна "Thrash til Death Fest 2008":

   Траш метъл иконите EXODUS, които ще стъпят за първи път у нас на 13 август на сцената на екстремния фестивал "Thrash Till Death", пристигат в отлична форма, готови за истински траш метъл маратон. Китаристът и основател на EXODUS - Gary Holt, сподели в свое интервю по повод настоящето им турне: "В момента с момчетата сме на една вълна, и сме доволни от добре свършената работа по последния албум". CD-то със заглавие "The Atrocity Exhibition...Exhibit A" се появи в края на миналата 2007-a година, а феновете вече с нетърпение очакват "The Atrocity Exhibition...Exhibit B". "Енергични и луди, новите ни парчета да достойни за негласното състезание, в което участваме. Напоследък наблюдаваме възраждане на траш метъла. В светлините на световната траш сцена отново стабилно стъпиха банди като SLAYER, ANTHRAX, KREATOR. Ние сме едни от първите и не мислим да звучим или изглежаме по начин от преди 20 години". От април EXODUS са на турне, което от началото на юли се превърна за тях в европейско фестивално турне. Участията им в големите метъл/рок фестивали на Стария континент, ще бъдат подкрепени от канадците 3 INCHES OF BLOOD, които ще видим и в Каварна. Хедлайнър на тазгодишният "Thrash Till Death" ще са динозаврите OVERKILL, които също идват за първи път в България, а стартът на феста ще бъде даден от българската хардкор банда LAST HOPE.
   Организаторите - Община Каварна и "Жокер медиа" напомнят на екстремните фенове, че билетите за феста се продават в Билетния център на НДК и в мрежата на Ticketstream.bg. Цената им е 25 лв., а на 13 август в Каварна, те ще бъдат по 30 лв.


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 8.08.2008 12:40:07 отговори + 0 0
Overkill e на-й великата траш група xD, също така и Слеър, те вече свириха, така че хал хал ОВЪРКИЛЛ!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.08.2008 10:26:42 отговори + 0 0
"Много лош избор на банди, които уж били "култ" в България" ако в твойта махала не сте ги чули не значи че не са култ. Exodus са най-яката траш група и 3IOB са одеалните подгряващи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kazekage-sama 2.08.2008 14:13:20 отговори + 0 0
Аз съм там, само ме интересува, дали когато свърши концета ще има маршрутки или автобуси, та да мога да се прибера във Варна-та? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fucked-Bizzar 31.07.2008 22:31:45 отговори + 0 0
Всеки който иска да ги види ще намери начин да отиде на този концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Journeyman 31.07.2008 18:38:12 отговори + 0 0
Много лош избор на банди, които уж били "култ" в България, след 2 седмици ще са види за колко човека са култ.

Като няма какво да кажеш-по добре недей.Слабата посещаемост ще бъде породена от факта ,че феста е във възможно най-куция ден за такива изяви-сряда, а не от нещо друго.
И Exodus и Over Kill са сред светилата в стила и настолни групи на доста хора в българия, ценящи добрия траш, а 3 inches ще са приятната изненада на феста-за тези които не са запознати с нещата им.
Пък и наистина-по добре 500-600 истински фена, отколкото 5000 хейтъри, които после ще плюят , че не има е харесало и ще се оплакват-я от звук, я от продължителност, я от времето, я от прическата на DD Verni!!!
Elimination до дупка!!!
Чакаме ви в Каварна ,момчета!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


jugulator 31.07.2008 18:32:38 отговори + 0 0
да и аз предвиждам да има максимум 400 човека, но така ще е още по-зверско и ще се сцепим само истински трашъри. бандите са велики и така трябва да изглежда истинският траш фест!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trash till Maiden 31.07.2008 18:23:00 отговори + 0 0
Бе бандите са яки ма е в работно време феста и е само ден деба Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sodom 31.07.2008 16:27:43 отговори + 0 0
Много лош избор на банди.

хахахаа изказването на деня.

За тебе като не са култ, за други са. И по-добре 200 фена от колкото 20000, които са чували, че било куул на концерт. Аз съм супер доволен, че ще видя 2 от любимите ми траш групи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.07.2008 14:29:01 отговори + 0 0
Нали знаеш че сега са други организаторите. Те май от музика много не разбират )), въпреки че са номер едно в озвучаването. Обаче двете неща са доста различни. Ако кмета се светне догодина ще трябва пак да го прави пак с Оза, ама май ще му е късно, понеже чух че те ще си подготвят нещо сами догодина Август във Варна )). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EnergY 31.07.2008 13:59:45 отговори + 0 0
Едва ли казвам нещо ново, само се надявам догодина пак да има фест защото този ще е тотален провал - 200-300 души при средно 800-1000 през миналите години, това е моето мнение. Много лош избор на банди, които уж били "култ" в България, след 2 седмици ще са види за колко човека са култ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".