EXPECTATIONS с европейско турне и ново EP

27 авг 2012, 08:38 ч. 285 / 8 4
пред./следв.
Пет месеца след дебютния си албум EXPECTATIONS са готови с новото си издание. EP-то "Gone" е записано отново от Мариус Костаке в "Next Dog Studio", Румъния. В Bandcamp-профила на бандата (http://onlywhenshared.bandcamp.com) вече може да чуете една от четирите нови песни и да се сдобиете с дигиталната версия на EP-то на избрана от вас цена. Промоцията му на живо и на физически носители в България ще се случи на 4 септември в клуб "Студио" от 20:30 ч. С този концерт EXPECTATIONS стартират европейско турне, заедно с EAGLEHASLANDED от Сърбия, а специални гости на софийското шоу ще са LAST HOPE. В рамките на близо две седмици бандата ще свири общо дванайсет концерта в седем държави. На адрес http://ftkbooking.net/expectations/ се помещава турблогът на EXPECTATIONS, където може да следите групата отблизо по време на обиколката й.
expectations турне

още за:

Expectations


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


глад 29.08.2012 17:15:23 отговори + 0 0
правиш готини неща - имаш его
не правиш готини неща - нямаш
точно толкова просто е
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xvxanimalliberationr 28.08.2012 22:25:11 отговори + 0 0
Ше станат звезди бе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xmihailx 28.08.2012 22:01:01 отговори + 0 0
Къде го видя това его? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hahaha 28.08.2012 13:46:03 отговори + 0 0
поредната изпразнена от съдържание група с голямо его, успех Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".