EXTREME завършват записите за новия си албум

15 яну 2008, 14:52 ч. 190 / 4 3
пред./следв.
Китаристът на възродените EXTREME Nuno Bettencourt разпространи съобщение, в което се казва, че групата завършва записите за новия си албум. Музикантите са създали към 24 композиции, 14 от които ще влязат в предстоящата творба. След това EXTREME планират поне едногодишно турне, като има вероятност то да продължи и две години.

още за:

Extreme


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Skolnick 16.01.2008 20:20:17 отговори + 0 0
Велика група,не само едно време ,а винаги ще бъде такава!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дю 15.01.2008 21:53:37 отговори + 0 0
Е, как бе! Extreme каква група беше едно време!!! Ма ти не си бил роден още Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 15.01.2008 14:56:45 отговори + 0 0
Голяма работа.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".