FALLEN ARISE ще заместят INVICTUS на концерта на CIVIL WAR

12 апр 2016, 13:35 ч. 560 / 7 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Поради сериозни здравословни проблеми на член от групата, румънците INVICTUS няма да могат да участват на концерта на CIVIL WAR. Ще ги заместят още по-интересните симфоник метъли от Гърция – FALLEN ARISE (тук можете да прочетете подробната биография на групата - http://www.fallenarisemusic.com/biography/), които работят с небезизвестни имена като Fotis Benardo (SIXFORNINE, ex-SEPTIC FLESH, ex-CHAOSTAR), Thimios Krikos (INNERWISH), Thanos Jan (INACTIVE MESSIAH).

И така, верни български метъл батальони, бъдете готови да посрещнете шведския танк CIVIL WAR за едно истинско хеви метъл шоу!

Концертът на CIVIL WAR, ЮВИГИ и FALLEN ARISE ще бъде на 16 април в клуб Joy Station. Билети могат да бъдат намерени на касите на Eventim в цялата страна (Office 1, Technomarket, Technopolis, Пикадили, OMV, Usit Colours, магазин „ЯКО", На тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК), както и онлайн на: www.liveandloud.net на цена 35 лв. В деня на събитието билетите ще струват 40 лв. и ще се продават само на входа на клуба.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


маке 12.04.2016 16:53:34 отговори + 1 1
Една супер неизвестна група сменя друга. Who cares? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".