FEAR FACTORY коментират във "Фрактура", че започне ли да ти се плаща да свириш, всичко става бизнес

4 дек 2015, 08:30 ч. 668 / 6 1
пред./следв.

   На 6 декември ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на DEF LEPPARD, BUTCHER BABIES, PUSCIFER и FIVE FINGER DEATH PUNCH.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат FEAR FACTORY и ще бъде излъчен концерт на DEFTONES. В интервюто Dino Cazares и Burton C. Bell споделят, че ключът към успеха е да не се страхуваш от провал, че цялата концепция на бандата е вдъхновена от филмите, които двамата са гледали като тинейджъри и че искат да напишат музиката за цял холивудски филм. Освен това, ще бъде припомнено какви истории разказa Everlast от HOUSE OF PAIN за родните фенове.

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с GUANO APES, STONE SOUR ще правят кавър на METAL CHURCH, а класическата песен ще бъде нa SENSER. Клипове и концертни песни на ACCEPT, RAGE AGAINST THE MACHINE, SATYRICON, FAITH NO MORE, 40 DAYS LATER, SYLOSIS, DEVIL YOU KNOW, BLACK STONE CHERRY и KORPIKLAANI също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.



   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.    

   За повече информация посетете Фрактурa във "Facebook".

 

fear-factory



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


стохи 4.12.2015 12:31:55 отговори + 4 0
...Така е,абсолютно са прави-като дойде време да се твори музика ЗА ПАРИ,а не за лично удоволствие и заради Т.В.-феновете-меломани,това вече НЕ Е МУЗИКА,а комерсиал,бизнес и като такова,свързано с гадните,коварни ПАРИ,губи абсолютно всичко като стойност!Както и самите изпълнители,естествено,.....
Сигурно мнозина няма да са съгласни с мен,но-това си е само мое лично мнение и независимо дали и колко няма да мислят така-резултата с нищо няма да промени мнението и виждането ми!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".