FEAR FACTORY пускат за свободно слушане онлайн целия си нов албум

7 авг 2015, 21:17 ч. 532 / 1 8
пред./следв.

   FEAR FACTORY издават деветия си студиен албум, озаглавен "Genexus", днес, 7 август. Творбата е продуцирана от Rhys Fulber, заедно с китариста Dino Cazares и вокалиста Burton C. Bell и миксирана от Andy Sneap (ARCH ENEMY, TESTAMENT, EXODUS, MACHINE HEAD). Сега по-долу може да слушате свободно онлайн цялата нова творба е да гледате видеоклипа към песента "Dielectric". Клипът е заснет от режисьора Ramon Boutviseth, работил с групи като TRIVIUM, NONPOINT, DARKEST HOUR, INCUBUS и ALL THAT REMAINS.

 

 

 

fear-factory-2015-genexus

 

още за:

Fear Factory


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Angry Chair 8.08.2015 18:58:35 отговори + 2 0
Албумът е фенски! Вярно е че не се отклонява от стила но какво пък! Определено си е слушаем и не е провал както мислят някои изказали се по-долу! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Obsolete 8.08.2015 18:53:12 отговори + 2 1
Много са ми интересни т'ва, хейтерчетата. При положение, че не са постигнали и 1/ 1000 - на от успеха на дадена банда , не само Fеar Factory по принцип. Веднага излизат с компетентните изказвания и разбирания, за това как трябва да се случат нещата. Като не ти харесва не го слушай, много е просто... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име или псевдоним (задълж 8.08.2015 19:50:24 + 1 2
Наричаш " хейтерчета " хора , които имат несравнимо по-голяма музикална култура от теб ? И най-малкото база за сравнение с това , което групата е правила през годините . Поправи ме ако греша, но подозирам, че когато Fear Factory се появиха на музикалната сцена преди 25 години , ти си бил още в гащите на баща си ( или в най-добрия случай си ходел прав под масата ) ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 9.08.2015 12:17:08 + 0 1
Смятай още има тъпаци, на които никой не им е обяснил, колко тъпа логика имат с това, че трябва да постигнеш повече преди да критикуваш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Obsolete 8.08.2015 11:23:56 отговори + 4 1
Абсолютно ми хареса, обичам FF, но жалко, че до този момент не можем да ги видим на живо в БГ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ushikawa 8.08.2015 16:52:41 + 1 2
И аз искам да ги видим тук, след провала на онзи концерт, който трябваше да изнесат по това време преди десетина години! Иначе албумът не е нищо особено, за съжаление!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Коментар (на кирил 7.08.2015 23:17:23 отговори + 1 1
Тоя па?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име или псевдоним (задълж 7.08.2015 21:41:51 отговори + 1 7
Абсолютно безинтересен и клиширан албум . Започнаха да се повтарят , при това много очевидно . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".