FEAR FACTORY заявяват, че отлагат турнето си, за да направят нов албум

24 юни 2009, 16:27 ч. 132 / 3 6
пред./следв.
Наричащата се FEAR FACTORY група, в която участват Dino Cazares и Burton C. Bell, разпространи съобщение, касаещо отменянето на предстоящото им турне. В него се казва, че единствената причина за канселирането на датите между 21 юни и 15 август е нуждата на музикантите да се съсредоточат върху новия си албум, който пишат в момента. Те държат да оправдаят високите очаквания на феновете и осъзнават колко важна е тази творба. По никакъв начин в изявлението не се споменава за спора около името на групата, докато други двама членове на доскорошните FF - Raymond Herrera и Christian Olde Wolbers твърдят, че водят юридически спор за правата върху марката FEAR FACTORY.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 25.06.2009 10:13:11 отговори + 0 0
западно* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.06.2009 10:12:55 отговори + 0 0
"канселирането"

вече ставате смешни като се опитвате по заподно да си пишете статиите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боян 24.06.2009 22:40:30 отговори + 0 0
Ебати тъпотията направих, ха-ха!
Та с две думи исках да кажа, без да искам да критикувам, че наистина се забелязва някаква тенденция с т`ва "канселиране" (което не е нищо друго освен "отменяне") и други подобни думи...
Иначе к`во направиха сега Дино и Бъртън, тц-тц-тц...верно си е цигания, братче!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боят 24.06.2009 22:36:27 отговори + 0 0
М`да, без да искам да критикувам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Coroner 24.06.2009 17:56:34 отговори + 0 0
Изведнъж Дино и Бъртън решиха че създадоха FF, като май не са питали Кристиян и Раймонд и хоп циганията налице. Може пък и да е трик ей така да се шуми около групата поради намаляващата им популярност и няма хич да се изненадам ако се съберът двете воюващи страни и хоп FEAR FACTORY отново с Дино Дебелия и т.н. и т.н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


wolf 24.06.2009 16:53:32 отговори + 0 0
"канселирането" - Алооооу, накъде така? Родната реч вече никой за нищо я няма... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".