FECAL BODY INCORPORATED прекратяват концертна дейност

7 ное 2010, 16:39 ч. 145 / 4 9
пред./следв.
FECAL BODY INCORPORATED записаха ново демо с името "Diarrhea Chemical Area", песни от което можете да чуете на MySpace-профила на групата. Съвсем скоро се очаква записването и на второ демо с името "Shitology". Групата засне и два нови видеоклипа от дебютния си албум "Pathogenesis", които вече се въртят из онлайн пространството. Mеждувременно FECAL BODY INCORPORATED се разделиха с двамата си китаристи, като причината е заетоста им с титулярната им дуум-дет/блек метъл банда DARK INCOGNITO и участието им в горграйнд групата COCKLUSH. Групата искренно им благодари за всичко което са направили за бандата и им желае големи творчески успехи в начинанията им. Занапред FECAL BODY INCORPORATED прекратяват всякаква концертна дейност за неопределено време и се отдават на създаването и записването на студийни албуми. Групата започва подготвянето на диск с кавър версии на най-известните имена в дет метъла и горграйнда, както и техно-горграйнд албум и мини-албум с обичайното брутално олдскул горграйнд звучене.


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 18.11.2010 22:47:33 отговори + 0 0
Всеки може да напише коментар и да сложи каквото си име иска и да излезе ,че го е писал друг,ти тъп ли си...? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.11.2010 18:19:24 отговори + 0 0
тези си пишат сами коментарите лелееее че злееее само да кажа на гробар който съм сигурен че е некой тях да не би да е забравил че Крис е доста обвързан с Пайнер ............ незабравайте клиповете и всичките лайна хаха смешна работа !!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.11.2010 19:28:12 отговори + 0 0
Мерси!Наистина няма равни на нас!Велики сме! ************* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гробар 13.11.2010 21:42:51 отговори + 0 0
Найстина жалко ,че нема да ги гледаме вече на живо,но пък ще ги слушаме на аудио,много яка банда,и много земни момчета,познавам се лично с некои от тех...в България немат равни по звук и бруталия,а и имат супер болни клипове.....успех... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гробар 13.11.2010 15:25:27 отговори + 0 0
Групата е мега яка,желая им успех,доколкото знам Крис е многофункционален ,така че ще се оправят, правят яко извратени неща...а ти минзухарю ,най-отдолу с тъпия си коментар си за "Планета Пайнер", ха ха хах ах ,смешко...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Вълкадин 8.11.2010 12:27:49 отговори + 0 0
Как ще се оправи българската сцена след тази трагедия не знам просто!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.11.2010 21:27:23 отговори + 0 0
те се скасаха от свирене цели 2 концерта имат направо нема кво да кажа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

силистин 7.11.2010 21:15:32 отговори + 0 0
Жалко, най - добрата гор група у нас са. Така и не успях да ги видя на живо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ХАХА 7.11.2010 17:47:48 отговори + 0 0
тия извратеняци са за лудницата или за затвора Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".