Фен от САЩ със суперлативи за компилацията "We Rock for Ukraine", започва да слуша български банди

7 юни 2022, 11:29 ч. 886 / 7 0
пред./следв.

   През миналия месец сайтът ни пусна компилацията "We Rock for Ukraine" в помощ на Украйна, държава която вече над 100 дни се бори с агресията на Путинова Русия. Участват 23 български банди, всяка от които е представена с едно парче по неин избор. До момента благотворителната ни инициатива е събрала близо 2000 лева (бруто). Тя все още е активна и може да бъде поръчана в "Bandcamp" на този адрес. Цената е минимум 5 евро, но всеки може да даде и по-голяма сума.

   Разбира се, проектът ни е насочен преди всичко към българска аудитория. Но глобалната Мрежа е наистина глобална, множество сайтове и онлайн услуги предлагат автоматичен езиков превод. Не е изненадващо, че фенове от други държави са разбрали, а някои от тях и подкрепили инициативата, купувайки си "We Rock for Ukraine".

   Зейн Гудел е метъл фен от град Манкос, Колорадо, САЩ. Той не само е купил компилацията, но и е оставил изключително позитивен коментар. Най-хубавото е, че мистър Гудел казва, че е станал фен на българските рок и метъл банди, а някои от включените в сборния албум ще продължи да следи. Като любима от 23-те песни той е посочил "Един" на KHAN, докато в личен разговор сподели, че изключително впечатление са му направили и GWENDYDD. Ето думите на Зейн:

Невинаги очаквам благотворителните албуми да имат най-добрия материал, но очевидно този го ИМА. Наистина добре изпипани песни с много силен характер от различни жанрове в целия албум. Наистина се радвам, че се запознах с толкова много изключителни български рок групи, които ще продължа да слушам.

 

we rock for ukraine



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".