Фен създаде архив със записи на почти всички концерти на NINE INCH NAILS

21 дек 2014, 10:39 ч. 351 / 2 0
пред./следв.

   Точно преди коледните и новогодишни празници запаленият фен на NINE INCH NAILS Ryan J. пусна сайт, който е чудесен подарък за почитателите на групата. Това е огромен архив със записи от почти всички концерти в историята на NINRyan e работил по архива шест години, в който е събирал, монтирал и организарал файловете, преди да ги пусне абсолютно свободно като торенти в Мрежата. Ще намерите всичко това на адрес www.ninlive.com. "Reflecting in the Chrome - A NIN Live Recording Archive" е с обем от около 530 гигабайта и включва записи от над 600 шоута.

 

NIN live



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".