Фенове на RAMMSTEIN могат да присъстват на репетициите за предстоящото им турне

11 сеп 2011, 11:45 ч. 433 / 6 4
пред./следв.
В края на месец октомври RAMMSTEIN ще направят три генерални репетиции за предстоящото си турне “Made in Germany – 1995-2011”. На първите две от тях ще могат да присъстват онези фенове, които са членове на официалния фен клуб на RAMMSTEIN от повече от една година, а на третата – всички останали членове на фенклуба. Естествено, пропуските за трите концерта ще се разиграят чрез томбола.
   На турнето ще бъде представен сборен албум с най-големите хитове на групата, който предстои да излезе. Първият концерт от него е в Братислава, на 6 ноември, а най-близката за момента дестинация до нас е Загреб, където RAMMSTEIN ще свирят два дена по-късно. Билети за концерта в хърватската столица можете да закупите от www.eventim.hr на цени от 42 до 55 Евро. Това е и една от малкото дати от турнето, която все още не е напълно разпродадена.

още за:

Rammstein


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Гергана 12.09.2011 17:51:15 отговори + 0 0
Никой не ги е викал за бис ли...Доколкото помня изпълниха бис "Ich will". А дано пак да минат..пак ще ида! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mastodon_bg 12.09.2011 01:04:57 отговори + 0 0
Айде пак в България, въпреки че се съмнявам доста. На Sonisphere 2010 останаха доста обидени, тъй като никой не ги извика на бис за Engel.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

a dano 11.09.2011 12:43:24 отговори + 0 0
а дано те чуе бог,че това турне ще отнася глави определено !!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.09.2011 12:36:43 отговори + 0 0
Дано минат и през нас още веднъж! Точно на такова турне с "The Best" искам да ги видя! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".