Фенове от Лос Анджелис в Ловеч за концерта на SLADE

9 май 2006, 15:29 ч. 259 / 2 3
пред./следв.
Фенове на рок динозаврите от SLADE пропътуваха половината земно кълбо и дойдоха в Ловеч за концерта на любимата си група, която заби на площада в града на люляците в третия ден от "Ловеч рок фест". Подгряваща група бяха БТР.
   Преди да излезе на сцената барабанистът Dave Hill бе заявил масаж, за да е в кондиция за концерта. Местен корифей във физиотерапията е взел акъла на англичанина, който се хвалеше след това пред останалите членове на бандата, че преживяването си е струвало парите. Малко преди края на концерта на SLADE времето изневери на организаторите и над площада в Ловеч заваля ситен дъжд. Публиката обаче бе подготвена и разпъна чадъри, за да изгледа докрай изпълнението да духовитите музиканти, които непрестанно танцуваха в синхрон един с друг на сцената. Хитът им "We Believe in Woman" буквално разтопи сърцата на рок почитателите, начело с кмета на града Минчо Казанджиев.
   След концерта музикантите вечеряха агнешко и пиха бира в механата на хотел "Троян Плаза", като изрично бяха заявили желанието си да им бъде резервирана стилизираната каручка в заведението.
   Фестивалът продължава до 11 май като най-очакваните концерти на NAZARETH с ЩУРЦШТЕ и URIAH HEEP с АХАТ тепърва предстоят.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мартин 21.05.2006 20:56:23 отговори + 0 0
Първо dave hill е басиста не барабаниста на слейд и "хита им We Believe in Woman" се нарича My Oh my а не тая глупост която сте написали.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

iavor savov 15.05.2006 21:29:14 отговори + 0 0
6outo naistina be6e varhovno i si struva6e, kakto i celia festival. Az prekarah edni ot nai-prekrasnite si 6 dni na Lovech Rock Fest. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.05.2006 00:21:09 отговори + 0 0
Mалиййййййй бререререеее какви работи стават само в днешна България ддддддццццццццц. )))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".