Фенове отиват маскирани на концерта на HELLOWEEN

7 яну 2011, 10:38 ч. 379 / 6 7
пред./следв.
"Loud Concerts" разпространиха следното съобщение:

   Броени дни остават до датата 23 януари, когато е петото гостуване на немската пауър метъл машина HELLOWEEN у нас. На 23 януари столичната зала “Христо Ботев” ще бъде разтресена от “Тиквите”, а към тях ще се включат още финландците от STRATOVARIUS и младата метъл банда AVATAR. Важна подробност за феновете е, че STRATOVARIUS пристигат в София с титулярния си барабанист – Jorg Michael. Симпатичният Jorg Michael, вече познат на българската публика, претърпя успешна операция в края на годината и от началото на новата година се присъединява официално към турнето. В свое специално обръщение публикувано на официалния сайт на групата, той благодари за пълната подкрепа на феновете и съобщава, че няма търпение да седне отново зад барабаните. Настоящото турне на HELLOWEEN "THE 7 SINNERS WORLD TOUR 2010/11" по промотирането на последния им албум продължава с първа спирка за Новата година в Париж (на 11 януари). Билетите за концерта на HELLOWEEN на 23 януари в София са с цена 40 лв., а в деня на концерта ще са по 50 лв. за билет. Можете да ги намерите ексклузивно в интернет на www.Тicketstream.bg [поръчай онлайн], в Билетен център в НДК и магазините на "Office1Superstore", "Multirama", "Orange", Техномаркет.

   Истински метъл празник със забавен край ще се завихри на 23 януари в зала “Христо Ботев” и по друга причина. Тогава легендарните HELLOWEEN ще поканят на сцената десет от най-лудите си фенове от България, дегизирали се най-сполучливо като емблематичния Dr. Stein от едноименната песен на бандата. HELLOWEEN организират глобално състезание по “издирване на най-добрия Dr.Stein” сред своите фенове, посетили някой от концертите им от турнето. Всеки, който се “престраши” да бъде в този вид на концерта, освен гарантиран купон ще има и шанса да стъпи на сцената заедно с идолите си. От бандата уточняват, че десетимата най-забавни “доктори” ще попаднат директно в “Hall of Dr.Stein” на официалния им сайт, където ще се състезават с “колегите” победители от цял свят. Там чрез гласуване, ще бъде избран “Най-добрият Dr.Stein на планетата”, а самото състезание ще приключи с края на турнето. Наградата за него ще бъде “подходяща”, като единственото уточнено за сега е, че изключва варианта “придобиване на научна степен – Доктор”. На адрес www.helloween.org, вече могат да се видят и най-интересните снимки до момента.
   "Лауд Консертс" и медийните партньори на събитието организират игри и предоставят възможност на феновете да спечелят не само покана за събитието, но и възможност за среща с членовете на HELLOWEEN. Най-запалените вече опитват късмета си в сайтовете Каtehizis.com, Radiotangra.com и в ефира на радио "Z-Rock". Концертът се организира от "Лауд Консертс" с подкрепата на "Туборг".


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Влади 8.01.2011 10:53:13 отговори + 0 0
Helloween forever!!!
Една от най-най-големите групи евър!!!Нямам търпение вече,а + Страто,една друга голяма група ще бъде просто мазаво!!!Явно аз съм циркаджия
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Петър Александров 7.01.2011 23:22:42 отговори + 0 0
Последниа анонимен,да се радва,че е анонимен,шото а го добарам,че му покажем другата страна на медала и дебелиа край на тоягата...
Helloween rulzz!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 7.01.2011 17:11:20 отговори + 0 0
Ми че те феновете на тея банди са си циркаджии по принцип. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 7.01.2011 16:03:30 отговори + 0 0
Готино ще е, ей така за купона да направиш цирка на феновете. Впрочем актуалните снимки в сайта според мен нямат много общо с архетипа. http://helloween.org/live-photos/category/9-dr-stein-hall-of-fame.html Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.01.2011 15:42:31 отговори + 0 0
HELLOWEEN и STRATOVARIUS винаги, но в "Хр. Ботев" никога. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 7.01.2011 13:40:07 отговори + 0 0
според мен ще бъде разпродаден както WASP по-миналата година Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 7.01.2011 11:14:17 отговори + 0 0
Явно продажбите вървят зле, цените си казват думата. А като се сетя, че можеше датите да са две... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".