Феновете на METALLICA могат да очакват още проекти на бандата с Лейди Гага

15 фев 2017, 10:29 ч. 3355 / 6 38
пред./следв.

   Три дни след противоречивото изпълнение на METALLICA с Лейди Гага на церемонията по връчването на 59-ите награди "Грами" коментарите не стихват. Доколко колаборацията между метъл легендите и поп иконата е удачна ще се спори още дълго. Квартетът и певицата изпълниха заедно песента "Moth into Flame", като на сцената за по-малко от пет минути се случиха няколко гафа. Първоначално водещата обяви появата като изпълнение само на Лейди Гага, без изобщо да спомене METALLICA. Около една минута след започване на песента микрофонът на James Hetfield не работеше. Това принуди фронтменът да пее заедно с Гага на нейния микрофон. След края на парчето може да се види как Hetfield ядосано рита стойката си за микрофон и почти замеря един от сценичните работници с китарата си. По-късно вината за гафа бе поета от човек от сценичния екип.

   Всичко това е вече в миналото. А какво можем да очакваме от бъдещето? По думите на барабаниста Lars Ulrich - Още Лейди Гага. Ето какво казва той пред списание "Rolling Stone":

Вече се ускорихме към следващото ниво, на което можем да направим още от това. Не е като "20 адвоката, стратези и мениджъри се опитват насила да накарат двама души от различни светове да прекарат четири минути заедно по националната телевизия". На фона на подобни неща, нашето е толкова естествено и автентично, колкото може да бъде. Ние току-що започнахме.

 

 

още за:

MetallicaLady Gaga


Коментари   (38)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


maxXx 20.02.2017 12:46:01 отговори + 2 0
lady Gaga е топ *иче 8-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RidethePuppets 16.02.2017 22:26:33 отговори + 2 2
Айде стига шегички фея на смъртта Металика са просто група от разлагащи се мултимилионери.rip Clif Burton Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 16.02.2017 21:22:53 отговори + 0 0
Номер на билета 10177 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 16.02.2017 21:19:55 отговори + 2 0
И понеже се ядосах- ето детайлите относно първия ми концерт на Металика:
Ossy Hoppe and Marek Lieberberg present Metallica live in Israel Park Haiarkon 30.06.1993 20.30h
Мистър Гага- можете да се порадвате....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 16.02.2017 21:09:42 отговори + 1 0
Мистър Гага...
Ако бяхте малко по-умен, щяхте да разберете, че "не рафиниран" е термин, който не е свързан с...рафинирането на захар. "Не рафиниран", означава- необработен, първичен, груб, негоден за употреба преди преработка...
Тоест, в пълна степен потвърждавате мнението ми за Вас- един първичен човек, негоден за употреба.
Вашите прословути присъствия на всичките концерти на Металика в Бг ме трогнаха. Трябва да Ви кажа- тъй като съм на 44 години!- първият концерт на Металика който посетих, беше през 1993 година в Израел и много съжалявам, че не мога да Ви изпратя снимка на билета, защото още си го пазя! Да- вдигнах си задника и отидох в Израел. Защото исках да ги видя! Твърдо вярвам, че през 1993 година, Вие не сте знаел именно кой сте, за да имате достойнството да ми говорите с такъв обиден тон! И ако обичате- отправяйте обидните си коментари в някой друг форум . Феята на Смъртта не можете да обидите- всички Феи имат вълшебни пръчици, с които изпълняват желанията на желаещите...надявам се, сте чувал за това. Е, ако Ви предоставя моята вълшебна пръчица, дали бихте склонил да си пожелаете нещо, взимайки я в ръце...?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


};-( 16.02.2017 11:11:57 отговори + 1 1
Тъпото е, че в албума наистина има няколко много хубави песни..., който не е стигнал до последната - да я чуе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 16.02.2017 12:08:55 + 2 3
Няколко хубави има, но другото е посредствен пълнеж. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streetcleaner 16.02.2017 09:56:46 отговори + 3 1
без коментар! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 16.02.2017 09:27:37 отговори + 5 1
тия колаборации и измишльотини с Лейди Гагинг съвпадат точно с дата на обявяването на американското турне на Металика - слочаенос ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 16.02.2017 08:43:28 отговори + 4 11
Мистър Гага...Вие сте изключително нерафиниран! С такива като Вас е пълно във форумите, по улиците и в ежедневието- хора, които въпреки крехката си ерудиция, се налагат над останалите, не зачитайки при това доста гръмко никакви други мнения, защото смятат, собственото си повърхностно мислене за Светая Светих на философията, есенцията на Словото, и Крайната компетентност На Всичко!
Новината е за Металика и идеите им за бъдещи проекти. Питам, какво правят хора като Вас с обидни коментари в тази тема? Защо след като не обичате Металика, сте решил да четете изобщо за тях? Или просто, от прословутата българщина- дай да влезем и да плюнем, че не се търпи? Смятам, че е крайно невъзпитано от Ваша страна, да правите подобни изказвания по нечий адрес- да, имате право на собствено мнение. Никой не Ви го отнема. Но, има едни неща като тактичност, възпитание и култура на мисълта. Най- лесно е, да се изходиш гневно някъде. Е, и? Убедихте всички тук пишещи, че Металика не стават за нищо. Чудесно! Нека бъде Вашата позиция и, ни сторете добрина да отидете и из други новини да се изкажете компетентно за да можем да отдъхнем от титанични мисли...
Има много хора в бг които мразят Металика. Е, приятели- мразите или не...Металика ще я има винаги! За да бъде трън в очите Ви! А, Вие си пишете, пишете...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мистър Гага 16.02.2017 11:51:41 + 7 3
"Нерафиниран" съм бил. Аз да не съм захар, бе смешник? И ще ми говори за ерудиция

Написал 100 реда глупости. Защо? Защото в коментари към новина на някакъв си сайт съм наплюл някаква група. Група на която пак казвам - съм бил на всички концерти в БГ и имам 5 оригинални албума. И след като тази група прави вече тотални шитни и простотии понеже я плюя - някакъв смешник написал цяло есе колко сме лоши хората, които "обиждаме" Металика.
Едно е сигурно - майка ти ако обидим няма да се вживееш толкова. Което прави и нещо друго сигурно - ти си болен. Не си в ред. Лекувай се!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 16.02.2017 12:18:33 + 4 1
Фейо, много се вживяваш като адвокат на Металика. Всеки може да критикува всичко, особено, когато са си заслужили критиките като Металика. Металика ще останат в историята на метъла, но ще останат и с това, че след определен момент творчеството им е тръгнало стремглаво надолу като качество. Металика се излагат, не с песента с Гаргата, те се излагат от 1991 насам. Тяхна работа е какво ще правят, но пък всеки може да си казва мнението. Ти може да си болен фен на Металика, много други хора не са. Бъди си болен фен, слушай им всичко, ходи им на всички концерти - твоя си работа. Но не можеш да кажеш на другите дали да ги критикуват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 16.02.2017 17:20:32 + 3 1
Ами тези, Фея, които до един момент харесвахме Metallica и все още харесваме определена част от творчеството на групата? Ами ние, които не спираме да даваме нов шанс на Хетфийлд и компания да покажат, че още ги бива? И какво получаваме? Общо една - една - наистина хубава песен - "All Nightmare Long". (Добре де, някой друг може да харесва и нещо друго, но...) И тя - със звук на гаражна банда, ама по-зле. Всичко, ама всичко останало просто не става за слушане.

Групата Metallica вече я няма. Само призракът й обикаля стадионите, събира хора и им свири изкилиферчени версии на стари класики.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max 15.02.2017 20:53:59 отговори + 2 7
Kreator нямат място в тройката, даже и в десетката.Единствено Testament имат място и то първо място. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анти-терлик 15.02.2017 21:25:20 + 5 1
МегаДейв винаги ще е №1. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 15.02.2017 21:45:27 + 8 0
В момента Тестамент са в страхотна форма и отнасят поне трима от т.нар "четворка на траша". МегаДейв никога не съм харесвал, но те се държат и не се излагат. Металика се излагат от 1991 насам и лежат на стара слава. Слейър са много еднообразни, имат една песен с различни имена и от нея са направили там колкото албума имат. Антракс никога не са ставали и не знам какво търсят и кой ги е набутал в "четворката", в момента звучат много изтъркано и старомодно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

далеч от софия 16.02.2017 05:43:18 + 3 1
max ме разсмя истински! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

До Max 11.03.2017 11:32:12 + 2 1
Какви ги говориш бе човек?Kreator нямали място в тройката че и в десятката(!!!!).Kreator и Testament са най-добрите траш групи в момента.Моята любима група е Slayer,но не мога да си кривя душата-Kreator и Testament са по-добри в момента. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

МЕТАЛИЦА 15.02.2017 20:02:05 отговори + 3 2
E, това вече е извратено! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

IRON ONE 15.02.2017 18:11:26 отговори + 4 1
Не съм от големите фенове на Metallica,даже никак,но не знам защо е голямо учудването,че ще правят колаборации с различни певци и жанрове.Типично в техен стил след 91-а.Нощо изненанадващо.А голямата 4ка в момента мисля ,че е 3-ka: Slayer,Megadeth,Kreator.Лично мое мнение без да съм голям фен на траша. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 15.02.2017 20:47:30 + 1 1
100% съгласен за тройката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владо 15.02.2017 16:47:11 отговори + 8 1
Те феновете на Металика биха искали да не очакват проекти на групата с Лейди Гага и разни други знайни и незнайни герои на американския поп, ама очакванията им едва ли ще се сбъднат.
Направо им се чудя на тези хора на дългото чакане и напразните надежди. 27 години от Черния албум, а те все чакат ли, чакат...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мистър Гага 15.02.2017 17:55:01 + 9 1
За 27 години от Черния албум феновете се научиха да кльопат каквото и да им из**рат Металика. И да ни убеждават колко е хубаво. А ако им кажем, че ние просто не харесвам л**на - се започва с "Стани богат и известен колкото тях пък тогава ги съди". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 15.02.2017 21:22:58 + 1 5
"Hardwired" беше страхотен албум. Такъв шедьовър Металика не са издавали от края на 80-те. Така наречените "модерни" "метъли" (отново в кавички) могат само да се учат от тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 16.02.2017 14:35:00 + 3 2
Шедьовър???Изсмукан от пръстите албум е това..Новия Антракс и новия Мегадет са в пъти по-добри от тази помия,която Металика издадоха.Ама нали е Металика,значи е велико.Колкото до новите групи.Има и тъпи,има и доста добри такива.Стига си живял в миналото.Какво да се учат новите банди от тях.Как се правят дуети с Гага ли?Нали ти се смееше на модерните групи "Били като Бийбър" Да си видял модерна група да прави дует с поп певици.Голям си лицемер.Нямаш право да плюеш по модерните групи през 2017,а още повече сега след тези изпълнения на Металика с Гага.Каро видиш Корн или Слипнот да го правят,тогава се обаждай..рицарю. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 15.02.2017 14:47:02 отговори + 6 16
Металика могат да свирят с който си пожелаят, и вие нямате право да ги съдите. Можете да си приказвате колкото си пожелаете, но това показва само и единствено ограниченостите на хората от тези географски ширини...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 15.02.2017 15:24:08 + 9 1
Абе хубаво - излезли, направили квот направили. Ама ако им стане навик, тогава вече зле. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мистър Гага 15.02.2017 15:28:07 + 10 2
Ти пък си точно никой, за да ми казваш какво аз мога или не мога по отношение на Металика. Обзалагам се, че съм си купил легално повече техни албуми от теб. Бил съм и на трите им концерта в БГ. КОЙ си ти, за да ми казваш какво мога и какво не мога? А??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GapstaR[13] 15.02.2017 23:03:33 + 5 2
Феята на глупостта ти е името Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pii44 15.02.2017 13:43:38 отговори + 12 4
Насилих се да изгледам тази ГАДОСТ и със съжаление разбрах , Металика УМРЯ!!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Име и псевдоним (задължит 15.02.2017 13:31:29 отговори + 10 1
Организаторите бяха решили да направят Металика за посмешище,и за съжаление успяха.Твърде много гафове,за да са просто случайност. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 15.02.2017 13:08:49 отговори + 18 3
Металика за пари и с Подуенските баби ще свирят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 15.02.2017 13:05:07 отговори + 6 5
А, няма лошо, всъщност. Горният клип, при все милионите технически несъвършенства, показва, че Гага може да пее рок абсолютно добре. Това изпълнение сигурно щеше да ми хареса повече от оригиналното парче, ако тонрежисьорът не беше за убиване. Егати безобразието, честно - неработещ микрофон, инструментите - тотална мазня, изобщо... И изпълнителите не са виновни този път. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 15.02.2017 12:02:05 отговори + 3 7
Уж това е професионален запис, а нещата, които съм записвал с телефона звучат в пъти по-добре! Накрая и двете страни изглеждаха зле. От MTV май наистина са саботирали изпълнението Металика. Микрофонът на Джеймс, китарата на Кърк, барабаните на Ларс, бас китарата на Робърт - едвам ги отличавах. Чуваше се само някаква шумотевица. А може би екипът на МегаДейв стои зад всичко това???

Сега като го изслушах с по-добро качество, изпълнението не е чак толкова зле от страна на Гага; но това не трябваше да е соло изпълнение на Лейди Гага. Изпълнение трябваше да е между Металика и Лейди Гага, където микрофона на Джеймс всъщност да е включен, а музикалните инструменти да се чуват!

Надявам се Лейди Гага и Металика да издадат общ албум за в бъдеще, като този между Гага/Тони Бенет, който беше повече от страхотен, където да покажат възможностите си на 100%!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име и псевдоним (задължит 15.02.2017 13:19:44 + 8 1
Тони Бенет и той ли е метъл воин като Гага? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RidethePupoets 15.02.2017 14:17:26 + 6 2
Не говори за МегаДейв така.Той е много по- "cool" от онея горе.Мегадет още правят музика,докато тези ,на които не искам да им спомена името, вече не. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mukarlama 15.02.2017 11:34:09 отговори + 12 3
Аз дочух, че датчанчето щяло да се жени за сашка васева и азис щял да кумува! ЧЕСТИТО! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Мистър Гага 15.02.2017 10:33:34 отговори + 20 5
На печелившите честито!
На останалите - не губете кураж идва нов тираж! Я с Бритни я с Бионсе я с Бийбър. БББ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".