Феновете ще могат да снимат Bryan Adams по време на концерта му в София

23 ное 2006, 13:25 ч. 448 / 7 7
пред./следв.
Всички фенове, които имат купени билети за концерта на Bryan Adams на 29 ноември в Зимния дворец на спорта, ще могат да снимат в залата с любителски фотоапарати. Това е своеобразен прецедент за концерт на изпълнител от световна величина в България, коментират от "Жокер Медиа" и "Вива Тел". Осем слушатели на радио "ФМ+" пък ще имат възможността да се запознаят лично и да получат автограф от Bryan Adams. На двамата най-гласовите сред тях ще бъде осигурен и достъп зад кулисите преди и след концерта, даже и в гримьорната на певеца. Концертът на канадската знаменитост се очаква да продължи близо 2 часа. “Може и повече, ако хората се забавляват”, е обещал самият Bryan Adams.
   Bryan Adams пристига у нас с 40 тона техническо оборудване. Петте тира и още толкова автобуси ще прекосят границата ни със Сърбия рано сутринта на 29 ноември. Канадският певец ще излезе на сцената с четирима музиканти, а екипът му е от още 27 души. Освен кухнята, която ще бъде построена специално по желание на Bryan Adams, организаторите от "Жокер Медиа" ще вдигнат в Зимния дворец и две гримьорни за него и музикантите му. По изискване на звездата в неговата обител ще бъде пусната и отделна Интернет линия за връзката му със света.
   Входът на Зимния дворец ще бъде отворен за феновете на Bryan Adams в 19:00 ч. на 29 ноември. Онези, които все още не са си купили билети, могат да побързат, поради ограничената бройка останали на касите на НДК, в мрежите на eventim.bg, ticketstream.bg, касата на Зимния Дворец на Спорта, Билетен център "New Express" (Студентски град), бензиностанциите на "Петрол" и "Usit Colours". Цената е 60 лева, а ако останат в деня на концерта, ще струват 70 лв.


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


аз 24.11.2006 13:01:54 отговори + 0 0
аххах а знаете ли че една от любимите групи на Bryan Adams е Slayer!?хаха даже God Hates Us All е записан в студиото на Адамс в Канада хахаха прадокс Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.11.2006 09:51:49 отговори + 0 0
В Каварна е друго, става дума за зала в Студентски град, все пак Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.11.2006 03:32:36 отговори + 0 0
like the king of the sky Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik Priest 23.11.2006 23:20:55 отговори + 0 0
Верно тея "звезди" сигурно си имат дори човек да им чеше задника когато ги засърби кат да е, а иначе относно свободното заснемане - на концерта на Туйстед не видях някой да се притесняваше или някой да проверяваше. Имаше моменти, в които по време на концерта в морето от дисплеи пред тебе земеш, че се загледаш в някоя извънземна техника от ХХХ век и с потекли лиги с половин уста си мърмориш под носа If I Could Fly Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mckagan 23.11.2006 20:48:32 отговори + 0 0
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


адамса 23.11.2006 20:23:39 отговори + 0 0
Звездите са звезди, защото са високо Супер новина, за първи път ще си вляза свободно с апаратчето и ще щракам на воля, без да се оглеждам дали някой не ме следи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.11.2006 14:41:31 отговори + 0 0
"Освен кухнята, която ще бъде построена специално по желание на Bryan Adams"
На какви се правят тези звезди бе?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".