Fernando Ribeiro (MOONSPELL) коментира във "Фрактура" защо изкуството все повече се превръща в бизнес начинание

6 сеп 2019, 07:50 ч. 676 / 6 1
пред./следв.

   На 8 септември ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на SLIPKNOT, BEHEMOTH, GODSMACK и DESTRUCTION.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застане Fernando Ribeiro (MOONSPELL) и ще бъде припомнено какви истории разказaха HAMMERFALL за родните фенове. В интервюто лидерът на португалската метъл банда коментира защо все повече хора предпочитат да слушат отделни песни, а не цели албуми, кой е най-болезненият урок, който е научил в кариерата си и как излиза от ситуациите, в които има лош ден на сцената. Ще бъде излъчен концерт на BURY TOMORROW и репортаж от холандския "The Hague Metal Fest 2019".

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно cъс SEPULTURA, Andy Black ще прави кавър на Frank Sinatra, класическата песен ще бъде нa BLOODHOUND GANG, в "Exotic" ще бъдат представени ANFUSE, a в рубриката "Live Archive" ще бъдат излъчени кадри от гостуването на EPICA в България през 2010 г. Клипове, концертни и акустични изпълнения на STRATOVARIUS, Tom Keifer, STEEL PANTHER, Matt Heafy и SAINT ELECTRICS също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.


   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".




Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Стефанов 7.09.2019 08:31:03 отговори + 1 0
Защото творенето заради самото изкуство не те държи сит.
Няма лошо човек да изкара малко стотинки от уменията си, стига да не прекалява... като някои банди...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".