"Fest Team" предлагат възможност за замяна на билети с "Ticketswap"

1 сеп 2022, 14:13 ч. 2249 / 7 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Fest Team и Ticketstation представят:

Ticketswap – първата официална платформа за вторична продажба на билети у нас

Тicketswap, световният лидер за вторична продажба на билети за събития, идва и в България в партньорство с Fest Team.
Като организатор на едни от най-големите събития у нас, Fest Team често получават потребителски въпроси, свързани с билети за техни събития между които: „Как мога да продам своя билет, защото не мога да присъствам на концерта?”, “Билетите са изчерпани, но може ли да се намери само още един?”, “Закупих билет от трето лице, но как да съм сигурен, че е оригинален?“ и още много от този вид.

Стартира дългоочаквано партньорство между Fest Team, Ticketstation и световната платформа за вторичен билетен пазар – Тicketswap: https://www.ticketswap.com. Платформата, утвърдена и добре позната на меломаните в цял свят, осигурява лесна и най-важното – сигурна препродажба на излишни билети или екстра възможност за потребителите да се сдобият с билет, дори и след като официалните продажби са приключили или събитието е изцяло разпродадено.

Как работи?

Ticketstation и Ticketswap интегрират собствените си платформи, така че валидността на билетите в продажба на вторичния билетен пазар се проверяват автоматично и в реално време. Когато даден потребител анонсира, че има билет за продажба, той автоматично се деактивира до закупуването му от друго лице. Едва след успешна покупка от нов потребител, се генерира чисто нов билет с нов QR-код и с новите данни на получателя. Остава и физическата възможност, ако продавачът не успее да продаде своя билет преди събитието или пък - размисли, той може да го спре от продажба и да го използва отново лично за себе си.

Ticketswap е:

⁃ безопасeн - благодарение на партньорството между двете платформи, билетите преминават проверка и са 100% валидни.
⁃ справедлив - лоялната ценова политика, която защитава купувачите от надценяване, като надценката е сведена до не повече 20% от първоначалната продажна цена, обявена върху билета, който се продава.
⁃ сигурен - системата SecureSwap осъществява автоматична смяна на имената, генерира нов билет и автоматично деактивира стария.
⁃ комисион се начислява само при успешна покупко-продажба и е в размер на 5%, който се приспада по равно и от двете страни.

 

ticketswap



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Дедууд 1.09.2022 14:36:18 отговори + 2 6
Шано платформите от Европа също работят у нас. Иска им се да са първи
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 1.09.2022 15:00:16 + 4 1
Ти между работеща у нас платформа и българска платформа разлика правиш ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ВТФ 1.09.2022 16:54:01 + 5 2
Да де, затова в "шано" платформите билет на цена 120лв. за AM се продаваше за 5-600лв. Възможността да се работи с адекватен вторичен пазар е чудесна, дори бих казал - малко закъсняла. Точно по този начин спекулативните практики биха намалели значително. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

....... 2.09.2022 10:57:25 + 0 4
ВТФ тезата, която защитеваш е грешна и нелогична. Пълна с фактологически и логически грешки. Петорно увеличение над основната цена ти се вижда нормално? Основната идея на организирания вторичен пазар е за избягване на данъци, а и винаги го е имал в интернет - нищо не е закъсняло, просто не е имало официални БГ-та на него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ВТФ 2.09.2022 12:04:05 + 6 0
Ама ти изобщо не си прочел какво съм написал. Казвам, че абсолютно ненормално е да има платформи като viagogo, които да ме карат да плащам 5 пъти повече за нещо, само защото искам да посетя дадено събитие. И ако беше прочел статията по-горе, щеше да знаеш, че всъщност в тази въпросна платформа Ticket Swap нямаш право да зададеш цена, надвишаваща с повече от 20% стойността на оригиналния билет. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".