Фестът "Fight for March Vol. 5" ще се състои на 6-7 март

4 мар 2014, 12:53 ч. 292 / 4 12
пред./следв.

   Тазгодишното издание на фестивала за съвременен български метъл "Fight for March" ще се проведе в столичния клуб "Mixtape 5". Това ще бъде пето поредно издание на събитието и за първа година ще се проведе в рамките на два дена – 6 март (четвъртък) и 7 март (петък). Входът ще струва 5 лв. за един ден и 8 лв. за двата дни. Вратите отварят в 17:00 ч. и няма възрастови ограничения за присъстващите. "Всичко това се прави от приятели за приятели, без каквато и да е умисъл за комерсиални единици", споделят организаторите. Участниците са както следва:


NEVER PREY
IMPENITENCE
TRYSTH
OPHAN
ITSI
URBAN GREY
LAST REMAINS
ПОСЛЕДЕН ОПИТ
MURDER OF CROWS
REBIRTH CAPITOL

  

още за:

Fight For March


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Помочко 5.03.2014 13:34:10 отговори + 0 0
Хахах, детската градина.

Между другото, нямам нищо общо с която и да било от групите, които ще свирят. Какво друго оправдание ще си измислите, интернет воини и примадони, си е ваш проблем.

Проявявайте малко уважение към хората, които свирят и се занимават с тази музика, защото те заслужават повече, отколкото предполагат смачканите 5 лева, които ще дадете за вход и може поне да се прежалите да им чуете 1-2 песни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Brutal Beatdown Кака 5.03.2014 12:46:49 отговори + 0 0
Това ли ви е целта, да ме откажете от концерта? Е, постигнахте я. Не си правете труда да ме обиждате пак, спирам да следя коментарите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Brutal Beatdown Кака 5.03.2014 12:44:29 отговори + 0 0
yi - 2014-03-05 11:41:34
Как да отида на концерт на групи, които наричат хората, платили им билет, задници?!
+ 1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

yi 5.03.2014 11:41:34 отговори + 0 0
Как да отида на концерт на групи, които наричат хората, платили им билет, задници?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мда 5.03.2014 02:25:51 отговори + 0 0
Всички коментари са добър пример за това колко разностранна е българската (човешката?) глупост. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Помочко 4.03.2014 18:04:21 отговори + 0 0
"Аз харесвам само две от тях и вероятно по време на останалите ще пийвам бира отвън, в което не виждам нищо лошо."

Лошо е, че не виждаш нищо лошо. Като мине и тая мода, вече няма да ти харесват и тия две групи и няма да се прецакваш излишно да седиш по разни концерти. Иначе - явно само групите се подкрепят на участия, публиката са си помияри и не проявяват уважение.

И ако не е тайна, кои са двете групи, за да знаем чии фенове са задници?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Помочко 4.03.2014 18:00:32 отговори + 0 0
За две групи, не си прави труда направо. А тримата приятели и те ли само на две групи се кефят или въобще не се кефят, ама за кураж и те ще дойдат.

Най-добре се свържи с организаторите и ги питай за графика на групите и му обясни, че само две искаш да гледаш и ако може да ти ги сложат в един ден, една до друга, за да не плащаш много вход и да не се охарчиш за бири.

А току виж влезеш и изслушаш другите 8 групи, нищо че не те кефят, може и да ти хване нещо бруталното бийтдаун ушенце.

Как да няма хейт, дечица.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Brutal Beatdown Кака 4.03.2014 17:39:08 отговори + 0 0
Няма нужда от обиди и хейтване. Разбирам, че групите са си приятели и се подкрепят взаимно с присъствие, но има хора, които отиват за точно определени банди. Аз харесвам само две от тях и вероятно по време на останалите ще пийвам бира отвън, в което не виждам нищо лошо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Помочко 4.03.2014 17:06:19 отговори + 0 0
За умствено ощетените отдолу - на плаката ясно е отбелязано в кой ден кои групи свирят. В смисъл, в долната част на плаката, там където пише 6 и 7 - това са дати - до тях има имена на групи и в общи линии - групите до 6 свирят на шести и т.н. Схващате?

В какъв ред ще свирят групите вероятно ще се спомене ден-два преди концерта или на самия концерт, защото на никого не му дреме чаааак толкова, освен на вас, мили смехурковци, които отивате само за да подкрепите братовчеда, а другите групи не заслужават вашето достойнство и внимание.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

a 4.03.2014 16:25:50 отговори + 0 0
А няма ли да ни открехнат кои банди, кой ден ще свирят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


аз 4.03.2014 16:16:40 отговори + 0 0
Много грозен плакат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Brutal Beatdown Кака 4.03.2014 15:31:24 отговори + 0 0
Старият постер беше по-як, в стил матрицата. Няма да е лошо и да се споменава в какъв ред ще свирят групите. Не се оплаквам де,само отбелязвам Иначе феста го чакам с нетърпение, дори убедих още трима приятели да дойдат с мен Колкото повече - толкова повече! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".